horoszkóp

Snájdig svájci férfiak csábítják országukba a turistanőket

MTI
MTI
2006.03.29. 14:01
Svájc újabb exportslágert fedezett fel: a férfiakat - hangzott el a Gerbeaud Házban tartott szerdai tájékoztatón, amelyen egyebek között azt ismertették, hogyan csábítják országukba a nőket a futball világbajnokság idején.

Mivel az elkövetkező futball világbajnokság ideje alatt számos hölgy érezheti majd magát világszerte elhanyagolva, reklámfilmet forgattak, amelyben szexi svájci férfiak mutatják be az ország szépségeit - számolt be Urs Weber, a svájci idegenforgalmi hivatal vezetője a szerdai budapesti tájékoztatón. A reklámfilm fő üzenete: "Kedves hölgyeim, töltsék a világbajnokság idejét ott, ahol a férfiak kevesebbet foglalkoznak a futballal, és annál többet Önökkel".

A nők számára készített kampány főszereplői férfimodellek, többek között a jelenlegi Mister Svájc, Renzo Blumenthal földművelő. A film szereplői tipikus svájci foglalkozásokat testesítenek meg. Van köztük sportos, izmos hegymászó, erős alpesi pásztor de felvonókezelő is. A filmnek már első vetítésénél óriási sikere volt.

A hölgyek számára külön turisztikai programcsomaggal készül a svájci idegenforgalom, amelynek egyre fontosabb piaca Magyarország.

Tavaly Svájcból 17 százalékkal érkeztek többen Magyarországra, mint a megelőző