Lakodalmi menük versenye zajlott hétfőn az egyik belvárosi luxusszállodában. A külföldi séf által alkotott ételsor teljesen eltér a hagyományos magyaros esküvői ebéd vagy vacsora fogalmától. Az első helyezett ételsor a következő fogásokból állt: kacsamájparfé sütőtökös, sárgabarackos csatnival és zellersalátával, bársonyos burgonyakrémleves ropogós bacon chipsszel, egészben sült bélszín portói mártással, kecskesajtos burgonya pralinéval és mézzel fényezett répával, desszertnek pedig karamellizált alma vaníliafagylalttal.

A Marriott séfje, Markus Marquardt igyekezett olyan ételsorokat kreálni, amelyek nem hagyományosak, főleg a köretekben és a levesbetétekben térnek el a megszokottaktól. Ugyanakkor némi magyaros és nemzetközi ízeket egyaránt tartalmaznak. A Duna-parti luxusszállodában egy évben 22-28 esküvőt tartanak, a menyasszonyok és a vőlegények közül sokan külföldiek.