horoszkóp

Pornós lányok biciklisfelvonulása Ausztráliában

MTI
MTI
2006.08.22. 15:41

Félmeztelen hölgyek kerékpároznak végig szerda délben Új-zéland legnagyobb városa, Auckland főutcáján, miután a város illetékesei zöld utat adtak a "Cicik a biciklin" fantázianévvel meghirdetett eseményre. Az aucklandi Erotica Expo vásár alkalmából rendezett, nagy hírveréssel beharangozott performance keretében 30 pornósztár hajt keresztül fedetlen keblekkel a város főutcáján.

Bár az esemény híre nem mindenkit töltött el egyértelmű lelkesedéssel, az aucklandi városi tanács hétfői döntésével lesöpörte a fanyalgók ellenkezését, azt hangoztatva, hogy nincs jogi lehetőség a különös kerékpártúra betiltására. Egyes városatyák mindazonáltal magánvéleményként továbbra is kételyeiknek adtak hangot. A város rendőrsége már korábban áldását adta a dologra, kijelentve, hogy a hatóságoknak nincs kifogása a pornósztárok ilyetén felvonulása ellen.

"Korunk erkölcsi normáit figyelembe véve a fedetlen felső testű hölgyek nyíltszíni parádéja önmagában nem tekinthető erkölcstelen cselekedetnek. Mindez persze nem jelenti azt, hogy a rendőrök nem fogják árgus szemmel figyelni, hogy ezek a hölgyek nem tanúsítanak-e valóban szemérmetlen magatartást a felvonulás során, a kerékpárok nyergében." - figyelmeztetett Rob Abbott aucklandi rendőrfelügyelő.