horoszkóp

Chicagóban melegek árvereznek a melegekért

2006.09.19. 11:35
Chicagoban árvereznek a melegek, helyi meleg hírességekkel. Még állatápolási termékekre is lehet majd licitálni, a bevétel meg megy a melegek és leszbik dicsőségcsarnokának javára.

A tizennegyedik évi Dicsőség Csarnoka celeb árverés a 2006-os chicagoi melegek- és leszbikusok dicsőség csarnokának javát szolgálja, hozta nyilvánosságra Clarence N. Wood, a chicagoi Emberi Kapcsolatok Bizottságának elnöke, Laura Rissoverrel karöltve, aki a Leszbikusok, Melegek, Biszexuálisok és Transzszexuálisok (ACLGBTI) ügyeivel foglakozó bizottság vezetője, írja a ChicagoPride.com.

Melegek a melegekért

Az aukciót szeptember 26-án tartják Chicagoban, regisztrálni tíz dollár fejében lehet, amibe egy koktél, előétel, tombola és az aukción való részvétel tartozik. Az árverés házigazdái David Boyer, Circuit Mom és Amy Matheny lesznek, akik a Windy City Queercast elnevezésű rádió műsorvezetői, illetve Honey West és a szeles város kedvenc melege, Luis Vega fogják szórakoztatni a nagyérdeműt.

A rendezvényen a chicagoi meleg közösség prominens személyiségei bocsátanak árverésre tárgyakat és szolgáltatásokat, köztük étkezési csomagokat, videógyűjteményeket, állatápolási szolgáltatásokat, műtárgyakat, ajándékkosarakat, színházjegyeket, és még sok mást.

Lesz festmény is

"Ebben az évben két csodálatos utazás is van, egy New York-i színházi csomag, és egy Key-West-i nyaralás, mindkettő tartalmazza a repülést és a szállást" - mondta Bill Graves, az ACLBGTI igazgatója. Ezen felül Thom Bierdz, a 2006-os "VOX év művésze", művész és televíziós személyiség az árverés ideje alatt élőben fog festeni, majd a befejezett művét szintén árverésre bocsátja.

A 2006-os chicagoi melegek dicsőségcsarnokának alapítóceremóniájára novemberben kerül sor. Az esemény magánkezdeményezésből indul, létét magánszemélyektől, cégektől és jótékonysági egyletektől kapott adományoknak köszönheti. A személyzetet a chicagoi emberi kapcsolatok bizottság és az ACLGBTI tagjai biztosítják. Chicago az egyetlen önkormányzat, amelyik ilyen módon tünteti ki meleg közösségét.