horoszkóp

Szavazzon az év leghülyébb hírére!

2008.01.03. 15:45

Volt, aki répával tömte ki a gatyáját, de olyan is, aki uborkával dobálózott, mégis megúszta a börtönt. Volt olyan, aki zoknit evett, hogy ne szondáztassák, illetve olyan is, akinek tojást ütöttek a gatyájába. Olvastunk még meztelenre vetkőztetett betörőről, betegét lefejelő orvosról, lopás közben elalvó bankrablóról, fülletépős betörőről, szóval csupa érdekes esetről. Kiválogattuk a legjobbakat, itt a véleményezés lehetősége. Ön szerint melyik volt 2007 leghülyébb híre?

Szűk lett az alagút, nem sikerült a gumilopás

Alagutat ásott gumilopáshoz egy betörő az Egyesült Államokban, ám eltévesztette a méretet: túl szűknek bizonyult a járat a teherautó-abroncsokhoz. Az ismeretlen tettes nem az évezred projektjébe vágta ásóját, mindössze két méternyi alagutat produkált egy gumiraktárhoz, szélességre pedig csupán 60 centi átmérőjűt. Mindazonáltal bizonyára sokat küszködött, főleg a gumival - teljesen hiába. A rendőrség nyomoz kiléte után. (MTI)

Megette zokniját, hogy megússza a szondát

A kanadai Walkerton városában történt az a furcsa eset, amikor egy férfi megtagadta, hogy megfújja a szondát, majd elkezdett mindent megenni, ami a közelében megtalálható volt - írja a Globe and Mail. A 19 éves részeg sofőr hajnalban ücsörgött a kivilágítatlan kocsijában az út mellett. Amikor a rendőrök igazoltatták nem volt hajlandó a szondába fújni, sőt gyorsan megitta a nála található kontaktlencse-folyadékot, és megette az egyik kontaktlencséjét. Ezután még arra is volt ideje, hogy elkezdje elfogyasztani a pólóját és az egyik zokniját. Az igazoltatást végző rendőrök megpróbálták levenni a sofőr ruháit, hogy az ne tudjon belőlük többet enni. Ekkor a részeg vezető összeverekedett a rendőrökkel. Ezután vitték be a helyi őrsre, ahol átmeneti cellájában a vécébe dugta a fejét, és szintén megtagadta a szondáztatást.

Zsákmány és ruha nélkül távozott a pórul járt betörő

A minnesotai Duluth városában egy betörő kevesebbel távozott, mint amivel érkezett; egy verekedésben letépték a ruháját. A Duluth News Tribune szerint, amikor a rendőrök megkérdezték a kirabolni készült ház tulaját arról, hogy felismerné-e az elkövetőt, a férfi így felelt: "Persze. Valószínűleg ő az egyenetlen fickó, aki meztelenül rohangál Duluth-ban". A 69 éves Wayne Boniface és felesége egy barátjuknál vacsoráztak, és amikor hazaértek a betörőt a házukban találták. Boniface szerint a 20 éves férfi akkor követte el a legnagyobb hibát, amikor rátámadt a feleségére: "Amint megragadta a feleségem, elkaptam, és a konyhában birkózni kezdtem vele. Lefogtam a karjait, és lenyomtam a fejét". A bátor háztulajdonos ezután levetkőztette a betörőt, aki ekkor elszaladt, de húsz perccel később kézre került. "Volt egy jó ütése, de én egy párral többet vittem be neki" - tette hozzá a korábban boxoló háztulajdonos.

Elaludt munka közben egy ciprusi bankrabló

Bankbetörés közben aludt el egy férfi Cipruson. A 30 éves illető a pénzkiadó automatát akarta kifosztani, de képtelen volt kinyitni, és annyira belefáradhatott a műveletbe - vagy annyira unta -, hogy közben rátört az álmosság, mire elhevert, és egész reggelig húzta a lóbőrt. A takarító talált rá - nyitás előtt két órával -, és azonnal riasztotta a rendőröket. Az ő érkezésükre ugyan már felébredt a tolvaj, de még mindig igen álmosan tántorgott, és nem volt nehéz letartóztatni. (MTI)

Lefejelte betegét egy csepeli orvos

Lefejelte egy betegét a csepeli Vénusz utcai háziorvosi rendelő egyik férfi orvosa ? tudta meg az MTI szerdán önkormányzati forrásokból. Horváth Gyula (MSZP), az egészségügyért felelős alpolgármester az értesülést sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta. Annyit azonban elmondott, hogy ha ilyen ügy, garázdaság miatt rendőrségi eljárás indulna, az önkormányzat is fegyelmi eljárást indítana az orvos ellen, s felbontanák a vele kötött ellátási szerződést. Az orvos által inzultált beteget egy másik háziorvos látta el. Ezt követően a beteg rendőrségi feljelentést tett. (MTI)

Karaoke géppel támadott a fülletépős betörő

Uniondale-ben egy támadó betört egy férfi házába, elverte a tulajt egy karaoke géppel, majd leharapta a fülét ? írja az AP. Az orvosok nem tudták visszavarrni a leharapott fület, de az áldozat sérülései nem életveszélyesek. A 65 éves áldozat a verekedés során egy porszívő gégecsövével akarta magát megvédeni. A 27 éves támadó viszont arcon rúgta, majd ütötte a férfit, aztán a karaoke gépet felkapta, és fegyvernek használta. A támadó nem menekült el a bűntett helyszínéről, hanem a folyosón a földre kuporodva várta a rendőröket. "A viselkedése arra utal, hogy valami drog lehet a dologban" ? mondta el Uniondale rendőrőrmestere. A férfi óvadék ellenében szabadulhatott.

A moszkvai városatyák ondójukkal is népszerűsítik magukat

A moszkvai városi önkormányzat képviselői mindenüket odaadnák választóiknak. A Vöröskereszt a minap felhívással fordult a városatyákhoz, adjanak vért, s ők rögtön vállalták is, mivel egyből rájöttek, hogy ez nem csupán jótékony cselekedet, hanem kiváló PR-t is biztosít. A véradás tényét világgá kürtölte a média, arról azonban sehol nem esett szó, amiről a Moszkovszkij Komszomolec számolt be hétvégi számában. A városi duma legnépesebb frakciójának ülésén a véradásról szóló döntést követő ünnepélyes csendben megszólalt egy képviselő, s elmondta Moszkvában nem csupán vérből, hanem a mesterséges megtermékenyítéshez szükséges ondóból is hiány van. A frakció tagjai nagy vihogás közepette ezt a javaslatot is elfogadták. A városi duma a frakcióülést zárt láncú tévén követő kollektívája lemerevedett a döbbenettől. (MTI)

Megúszta a börtönt a savanyú uborkával dobálózó férfi

A bíróság ítéletet hozott annak a harmincöt éves férfinak az ügyében, aki egy heves vita közben savanyú uborkát vágott barátjához. Az ügyész tréningre küldte volna a férfit, hogy megtudja, miért pont uborkával dobálózott. A védelem az alkoholra fogta a dolgot. A büntetésbe beleszámították azt az ötvennégy napot, amit eddig a hűvösön töltött, így nem kell több időt a rács mögött töltenie. ?Ha nem is ez a leghülyébb eset, amivel találkoztam, mindenképpen benne van az első tízben. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem vesszük komolyan az ügyet? ? nyilatkozta Scott Schofield bíró.

Répával tömte ki gatyáját egy vezetésoktató

Egy gyermekeit egyedül nevelő anya elájult, miután oktatója előhúzott óriási répát húzott elő nadrágjából ? írja a Northern Echo. A hölgy éppen leparkolt az autóval, amikor a férfi megragadta a kezét, és állítása szerint az ágyékára helyezte. A perverz oktató állítólag többször is zaklatta őt, folyton fogdosta a mellét, egyszer pedig felajánlotta, hogy eltekint a tandíjtól, ha a nő lefekszik vele. Sőt, volt, hogy megmutatta neki meztelen fotóját. A férfit még három nő zaklatásával vádoljak, a bíróság előtt kellett felelnie tetteiért.

Hiába ütött tojást egy férfi alsóba egy ciprusi nő

Nyers tojást ütött egy férfi alsónadrágjába egy vajákos asszony Cipruson, hogy megjavuljon az illető házassága és kapcsolata anyósával. Az eredmény: az anyóssal változatlan maradt a kapcsolat, a feleséggel is, viszont a javasasszonnyal megromlott. A 37 éves férfi megorrolt rá, miután a bűbájos öregasszony 2 millió forintnyi ciprusi fontot kért szolgálataiért ? és feljelentette boszorkányságért. A házasságjavító, átokoszlató varázslat amúgy nem csak tojásos gatyából állt, kellett még hozzá fanszőr, köröm és egy kanál is - de hogy ezek pontosan hogyan és minek, arra nem tért ki a Reuters jelentése. A javasasszony ügyét bíróság tárgyalja. Cipruson törvény tiltja a varázslást, bár sokan jósoltatnak maguknak kártyából, tenyérből, kávézaccból. (MTI)

Köszönjük a válaszokat.