horoszkóp

Kiss Péter Disznó, Gyurcsány Bivaly

2004.08.25. 16:42
Különös véletlen, hogy mindkét miniszterelnök-jelölt, Kiss Péter és Gyurcsány Ferenc is az Ikrek jegyében született. Ez a legkíváncsibb, a legtudásszomjasabb jegy az összes közül. Minél többet tud, annál nagyobb biztonságban érzi magát, jellemzi a Velvet asztrológusa ezt a jegyet. Míg azonban Kiss Péter a Disznó évében született, és naivitásra hajlamos Gyurcsány Ferenc Bivaly a kínai horoszkóp szerint, és mint ilyen, önfejű és makacs.
"Valaki nem veszi Önt eléggé komolyan, és övön aluli módszerekkel próbálkozik" - jósolja a két politikusnak az asztrológus erre a hétre.
Aggodalomra azonban semmi ok: az Ikreket nem könnyű átejteni, hiszen ők köztudottan a legcsavarosabb gondolkodású emberek.

Augusztus közepén az Ikreknek ki kell állniuk saját igazukért, "ha tényleg szeretné, hogy úgy alakuljanak a dolgai, ahogy eltervezte" - jósolja az asztrológus. Az Ikreknek a munkában egy kicsit figyelmesebbnek kell lennie, és jobban koncentrálni a feladataira, mert különben valóban nehezen tud majd helytállni. A horoszkóp kitér a lobbizás fontosságára is: "a baráti beszélgetéseket ne hagyja ki, különösen jó hatással lesznek Önre" - súgják a csillagok.

A miniszterelnök-jelöltek számára megnyugtató lehet, hogy bármi is lesz a szerdai döntés, szerelmi életük végre egyenesbe jut. A leendő miniszterelnök számára hasznos lehet az e havi célkitűzés: megtanulni meditálni.

A Disznó jegyében születettek, így Kiss Péter is, hűséges, őszinte és türelmes emberek. A Disznók remek szakácsok, és az élet legapróbb örömeinek is képesek örülni. Hátrányuk, hogy szörnyen naivak, és ezt rosszakaróik kihasználhatják.

Az ábrándos Disznóval ellentétben a Bivaly (Gyurcsány Ferenc) két lábbal áll a földön. A jegy szülötte gyakorlatias, nyugodt, kitartó és nem esik túlzásokba. A megbízható Bivaly néha túlságosan önző, makacs és megátalkodottan konzervatív. Barátai azonban hajlandóak ezt is megbocsátani, hiszen a Bivaly ideális barát, és még a legidegesebb partnert is képes megnyugtatni a belőle sugárzó erővel.

Az ikrek jellem:
Ez a legkíváncsibb, a legtudásszomjasabb jegy az összes közül. Minél többet tud, annál nagyobb biztonságban érzi magát. Mozgékony, változékony, rugalmas természetű, állandó mozgásban van, ezért mindig jól értesül az aktualitásokról. Ügyesen forgatja a szavakat, talpraesett, és érzékeny idegzetű. Meglehetősen racionális gondolkodású, könnyen köt ismeretséget, és gyakran bőbeszédű. Kitűnő intellektuális képességekkel rendelkezhet, érdemes idegen nyelveket tanulnia. Előfordulhat, hogy túl sok minden érdekli, de kissé felületes, semmiben nem merül el igazán. Szeret kibújni a kötelezettségek alól, Hermész "csalafintasága" nem áll távol tőle. Nem túl érzelmes típus, gyakran "túlagyalja" az érzelmi ügyeit. Gyakran kerül végletes döntéshelyzetekbe, ahol a "fekete" vagy a "fehér" között kell választania. Szeret utazni és kötetlenül társalogni.