horoszkóp

Megint Jacko lett az év bolondja

-b-
2006.04.04. 17:29
Michael Jacksont negyedszer is Amerika legbolondabb emberének választották. Paris Hilton és a vadásztársát meglövő Cheney alelnök csak második lett, a díványon pattogó Tom Cruise pedig negyedik.

Idén negyedszerre választották egy közvéleménykutatás résztvevői Michael Jacksont az Egyesült Államok legidiótább emberének. A New York-i Opinion Research közvéleménykutató cég által megkérdezett ezer ember 69 százaléka nevezte meg a pop királyát, mint az elmúlt év legbénább húzásait produkáló sztárt.

Puska és pornó

A telefonos felmérésen Dick Cheney alelnök és Paris Hilton szállodaörökösnő holtversenyben lettek másodikak. Cheney februárban egy texasi fürjvadászaton sörétes puskával véletlenül megsebesítette vadásztársát, Harry Whittington 78 éves austini ügyvédet. Paris Hilton a bulvárcímlapok állandó szereplője, hol házi pornóvideója, hol elveszett csivavája, hol valóságshowja miatt foglalkoznak vele a lapok.

A bronzérem Cheney közvetlen főnökének, George W. Bush elnöknek jutott, aki előreugrott két helyet a listán: tavaly még csak az ötödik legbolondabbnak tartották. Az április elseje előtt, bolondok napja alkalmából tartott közvéleménykutatásban megkérdezettek 59 százaléka egyébként úgy nyilatkozott: az elmúlt évben művelt valami bolondságot.

A bolondok listáján Tom Cruise a negyedik lett, amit főképp annak az ugrabugrálásnak köszönhet, amelyet Oprah Winfrey talkshowjában a kanapén művelt, bemutatván, mennyire szereti Katie Holmest. Az ötödik helyen Courtney Love rockénekesnő, Kurt Cobain özvegye végzett drogproblémái miatt.

Az arab démon

"Úgy tűnik, Jacksonnak foglalt helye van a dobogó csúcsán" - nyilatkozta Jeff Barge, a kutatás szervezője. A feketének született, lassan kifehéredő sztár gyermekmolesztálási perének lezárulta óta főleg arab országokban tűnik fel, ahol előszeretettel ölt arab női öltözéket. Előfordult az is, hogy Miki egérnek öltözve rémisztette halálra szállodája személyzetét.

A tavalyi év bolondjai között szerepelt Robert Blake színész, akit felesége meggyilkolásával vádoltak, de felmentettek, Madonna, aki leesett lováról és csontját törte, valamint a kokainozáson kapott Kate Moss.