horoszkóp

Kelemen Anna pornósztárnak készült

2006.08.21. 11:34
Végre-valahára kiderült Kelemen Annáról, hogy korábban pornózott: a castingról készült videón retkes a talpa, és szóba kerül a kutyája is.

A napokban végre valaki bevitt egy olyan felvételt a Blikk szerkesztőségébe, amin Annácska egy ötperces casting videófilmben látható. A felvétel kezdetén Annácska bemutatkozik, majd elkezdi magát erotikusan kelletni, írja le a látnivalókat a lap, a casting ugyanis pornófilm-szerep válogatásra készült.

Megvágta a kutyája

Az azóta médiajelenségként elhíresült Kelemen azt is elmeséli, hogy a combján azt a nagy vágást a kutyája csinálta, legvégül teljesen pucérra vetkőzik és mindent megmutat a kamerának, amije van neki.

Koszos talpakon a karrier útján

A kameraman a felvételen angolul utasítgatja Annácskát a különböző erotikus gyakorlatok végrehajtására, miközben hallhatóan örömét leli a látottakban, és még az sem zavarja, hogy Annácska talpa erősen retkes.

A készítő nem vallott

A szőke Paris Hilton-klón a lap érdeklődésére nem tagadta, hogy részt vett efféle válogatásokban, de mint mondta, nem tudja, hogy ez pont melyik. A filmet készítő cég nem szólalt meg a cikkben, de a lap gyanítja, hogy még a playmate-karrier előtti időkből származnak a felvételek.