horoszkóp

Valaki HIV-pozitív az Osbourne családban

2007.02.19. 11:28
Az AIDS-ellenes küzdelemért rendezett londoni Test és Lélek fesztiválon Kelly Osbourne a színpadon arról beszélt, egy családtagja HIV pozitív. A bejelentést követően sírva szaladt le a színpadról, a családtagját azonban nem nevezte meg.

Kelly Osbourne egy fellépése alkalmával elmondta a közönségnek, a családjának egyik tagja HIV pozitív. Az énekesnőt a Test és Lélek elnevezésű rendezvényre hívták meg, amelynek a fő témája az AIDS-ellenes küzdelem volt, és az esemény bevételét is a betegség kutatására ajánlották fel.

Nem mondta, ki az érintett

A londoni rendezvény sztárvendége a Scissor Sisters volt, rajtuk kívül Pete Tong és Ben Elton lépett fel. A színpadon Kelly Osbourne is tartott egy rövid beszédet, majd miután szóba hozta a HIV pozitív családtagját, zokogva sietett le a pódiumról. Az nem derült ki, mely családtagára gondolt, nem akart konkrétan beszélni az érintettségről.

Kelly Osbourne legutóbb arról beszélt a lapokban, hogy 22 éves korában szeretne független életet élni. Háromszor költözött el otthonról, hogy függetlenítse magát a szüleitől, de Ozzy és felesége Sharon mindháromszor visszahordták a cuccait a családi házba. Felnőtté válását azzal is igyekezett bizonyítani, hogy egy szelíd diétát követően, némi súlyfelesleggel jelentkezett a Playbox szerkesztőségében, hogy szívesen szerepelne aktsorozaton. Az ötletét azonban nem díjazta a hagyományos, jó alakú szőke playmate-ekre beállított képszerkesztő.