horoszkóp

Eladó Győzike Lamborghinije

2005.09.21. 15:55
Eladó az a Lamborghini, melyet a Győzike Show szerint Gáspár Győző megvásárolt feleségének. A negyven milliós autót hirdető cég nem kívánta elárulni, vajon Győzike szerepel-e a forgalmiban. Az RTL Klub nem vizsgálja Győzike üzleti ügyeit.

A szerdán megjelent Képes Autó Expresz jobb alsó sarkában ott sárgállik az a Lamborghini Gallardo, melyet az egész ország döbbenten nézett a hétfő esti Győzike Showban. A műsor forgatókönyve szerint a roma valóságshow-hős egy csúnya veszekedés után ezzel a sportautóval próbálta megbékíteni Bea asszonyt. A tévénézők a műsorban láthatták, ahogy Győzike egy számológép segítségével alkudozik a kereskedővel - bár a pontos vételár nem derült ki - majd beül az autóba és hazahajt vele.

Kattintson a sportautóra!

Balla Bea azonban nem fogadta kitörő lelkesedéssel az autót, pláne, hogy egy rejtélyes származású, kis méretű, piros női kabátot is talált benne. Győzike rábeszélte egy próbaútra nejét, aki rövid autózás után átvette a kormányt, így a nézők tanúi lehettek, amint Gáspár Győző be nem csatolt biztonsági övvel végigrettegi a kört, és végig azt kiáltozza nejének: "Lassan! Lassan! Még nem kötöttem biztosítást!" A Blikk információja szerint Győzike a műsor első szériájában való szerepléséért tízmillió forintot kapott, így kétséges, hogy ebből vette volna meg a negyvenmilliós autót. Ha egyáltalán megvette. Megkerestük az autót értékesítő céget, ám ők nem kívánták megerősíteni információnkat, miszerint az autó nincs Gáspár Győző nevén.

Negyvenmilliós ajándék

A 22 ezer kilométert futott, másfél éves sárga sportautó átírása nem lesz olcsó: a köbcentinkénti 20 forintos illeték összesen 99 860 forintra rúg, a forgalmi kiállítása és az eredetvizsgálat költségével együtt tehát több, mint százharmincezer forintba kerül majd az új tulajdonosnak. A kötelező biztosítás szakértőnk szerint mintegy tízezer forintba kerül havonta, a valódi költség azonban az autó fogyasztása: az ötliteres motor több mint huszonöt litert fogyaszt százon.

Ugyanezt az autót egyébként a hasznaltauto.hu oldalon is hirdetik, bár itt Gáspár Győző nélkül szerepel a P-s rendszámú gépkocsi. Kicsit tovább keresgélve azt is kideríthetjük, hogy hasonló Lamborghini Gallardókat már 120 ezer euróért adnak Németországban, ami harmincmillió forintnak felel meg. Igaz, arra mindenképpen rájön a regisztrációs adó.

Az ominózus autó P-betűs rendszáma alapján ráadásul még azt sem biztos, hogy a hazai forgalombahelyezés megtörtént, vagyis valakinek talán még a regisztrációs adót (esetünkben csaknem 2,4 millió forintot) is be kell fizetnie.

Nem nyilatkoznak

Szerettük volna megtudni Győzikétől, vajon valóban megvásárolta-e a negyvenmilliós autót, vagy legalább kicsengette az első részletet, ám ő jelenleg Tanzániában nyaral Bea asszonnyal. Asszisztense nem árult el kérdésünkre semmit a dologgal kapcsolatban: azt kérte, majd hétfőn keressük Gáspár Győzőt.

Megkérdeztük az RTL Klub sajtófőnökét, Fazekas Lászlót, aki szintén azt javasolta, magával Győzikével beszéljünk a Lamborghiniről. "Győzike üzleti ügyeit nem szoktuk vizsgálni. Nem is tartozik ránk. Mivel Győzi külföldön van, egyáltalán nem tudjuk megmondani, vajon áll-e adásvételi szerződés a Lamborghini-ügy mögött vagy sem."