horoszkóp

Beckham exszeretője szexnaptárt készít

2005.09.23. 15:17
Rebecca Loos úgy küzd a címlapra kerülésért, mint egy partra vetett hal, de kutya se kíváncsi rá. Most éppen naptárt készít David Beckham kedvenc szexuális pozícióiról, Beckham helyett dublőrrel.

Rebecca Loos naptárat készül kiadni, mely David Beckham és az ő szexuális pozitúráit taglalná, írja a The Sun angol bulvárlap. Victoriának azonban nincs miért aggódnia, mivel a képek természetesen nem eredetiek.

Kicsit uncsi exszerető

Loos úgy döntött, hogy - mivel a sajtó egyáltalán nem foglalkozik vele, mióta véget ért a hírességeket összeköltöztető Celebrity Love Island című valóságshow - ismét a Beckham család hátszelén szeretné magát a figyelem középpontjába tudni, ezért már fel is vette a kapcsolatot a fotós Alison Jacksonnal.

Rebecca Loos

Megkérte az Intim című könyvéről elhíresült művészt segítsen neki egy falinaptárhoz újra elkészíteni a szaftos helyzeteket az angol labdarúgó válogatott híres kapitányával. Jackson nagy port felvert Intim című könyve híres emberek, köztük Camilla Parker Bowles, Tony Blair és a királynő fura pózokat vágó hasonmásainak fényképeit tartalmazza fura pózokban. A készülő naptár borítóján egy Beckham-hasonmás látható, amint saját tetovált fenekére próbál vetni egy pillantást.

Maga Loos eddig még nem nyilatkozott készülő terveiről, a hírekről egy hozzátartozó pletykált a brit Sun napilapnak. "Rebecca és Jackson beszélgettek a képekről, hogy újrakreálhassák a románcot. Az már biztos, hogy tizenkét különböző szexuális testhelyzetet fog bemutatni a naptár a legkedveltebbek közül."

Beckhamék örökre együtt

Rebeca Loos még 2003-ban folytatott három hónapon át viszonyt a világsztár focistával, és ha örök hűséget nem is, de pénzt meg hírnevet várt a románctól. Azóta azonban eltelt két év, a Beckham házaspár még mindig együtt, és az asszisztensre, meg afférjára már senki nem kíváncsi, így aztán az sem valószínű, hogy a naptár túl népszerű lesz.

Az asszisztensnek persze kis híján sikerült is tönkretennie a kapcsolatot, bár eleinte Beckham kézzel-lábbal tiltakozott a vádak ellen. Azt is Loos szájából hallhattuk szinte először, hogy Victoria Beckhamnak szilikonmellei vannak, mert abban időben épp harmadik gyermekét várta és a terhességre fogta mellei megnövekedését.