Lopott autóval száguldoztak a Playboy-nyuszik

2005.11.08. 10:54
A két nagyon szőke Playmate unatkozott Szombathelyen, ezért úgy gondolták, ha a tulajdonos tudta nélkül kölcsönvesznek egy autót, az nem lopás. A Velvet szerint is inkább csak egy kis PR-balhé.

Kelemen Anna, a másfélmillió forintos bébi, és a szintén okos Kiss Annamari, az idei Playmate-választás második és harmadik helyezettjei hétvégén Szombathelyen dolgoztak, ahol egy luxusautó-kiállításon kellett domborítaniuk. A Blikk információi szerint a lányoknak azonban második nap már nem volt kedvük a munkához, ezért összehaverkodtak egy fotóssal, lenyúlták a kocsikulcsait, és úgy gondolták: ha ők úgy gondolják, hogy csak kölcsönvették az autót, akkor az nem lopás.

A tulaj nem tudta, mit gondoljon

Klikk a képre!

A Renault Thalia tulajdonosa - egy fotós, akivel a lányok a rendezvényen ismerkedtek meg -, azonban nem tudott róla, hogy kölcsönadta volna az autóját: a lányok csak Budapestre érve küldtek neki egy bocsika-smst, amiben megírták, hol hagyták a kocsit. A fotós addigra állítólag már feljelentést tett lopás miatt, és mivel ezt visszavonni nem lehet, a két Playmate akár még börtönbe is kerülhet - írja a Blikk.

Botrányszagú PR, vagy PR-szagú botrány?

A Playmate.hu interjújában Kelemen Anna úgy magyarázza a történteket, hogy Kiss Annamari magánéleti válsága miatt kellett azonnal Budapestre sietniük. Kiss a Playmate-választás után jött össze Kammerer Zoltán háromszoros olimpiai bajnok kajakozóval, aki feleségét és kislányát hagyta ott a szőke modell miatt. Mindez alig egy hónapja történt, Kelemen Anna szerint azonban a pár hétvégén épp "a szakítás szélén állt", és Kiss emiatt volt nagyon kiborulva.

Kelemen Anna és Kiss Annamária a Playmate-választás után az újságokon keresztül epés nyilatkozatokban tudatták, hogy ki nem állhatják egymást, így a hétvégi önzetlen baráti segítségnyújtás erősen PR-szagú fejleménynek tűnik a magyar Paris Hilton és az őt műnőnek tituláló vetélytárs kapcsolatában. A dolog valószínűleg nem szól hosszú távra: Kelemen úgy gondolja, rossz hatással vannak egymásra, és jobb, ha többé nem is találkoznak.