horoszkóp

Maksa Zoltán hírek: amikor a fordítógép életre kel

2006.04.21. 16:36
Maksa Zoltán ezúttal könyvet ír, de nem is ez a lényeg, hanem a sajtóanyag, ami az információt tartalmazza. Innentől csak azok olvassanak tovább, akiknek kötélből vannak az idegeik vagy akik külföldiek. Magyartanároknak saját érdekükben azt javasoljuk, haladéktalanul klikkeljenek a hirdetésre.

"A Hálózat TV humoristája, Maksa Zoltán könyvet és CD-t tervez. Továbbá az országos turné is kilátásba került, hiszen 2007-ben 25 éve lépett a komikusok soraiba" - kaptuk a rendkívüli magyarsággal megfogalmazott sajtóanyagot. Miután a hír több ilyen szórakoztató elemet is tartalmaz, nagy részét szó szerint idézzük, hogy hozzánk hasonlóan önök is felhőtlenül szórakozhassanak. Kedvenc szókapcsolatainkat külön kiemeltük.

A közkedvelt mosolyfakasztó pozícióban tetszeleg

"Maksa Zoltán, a közkedvelt mosolyfakasztó, amíg a Hálózat TV képernyőjén az országos nagy nevettető szerepben, addig otthon közel fél éve kispapa pozícióban tetszeleg. Ugyan a nagy show-mannek már van egy nagylánya, mégis teljesen új élményt jelent számára az aprócska családtag, Boglárka nevelése. Lássuk be, nem is olyan egyszerű feladat! Éppen ezért a közeljövőben egy igazán nem mindennapi könyv megírását és megjelentetését tervezi: egy rendkívül hasznos kiadvány lesz a hasonló cipőben járó kezdő kispapáknak a gyermeknevelés rejtelmeiről.

Kilépett a pályára

Az örök humorista az alkotói munka lázában ég, így a tervek itt még nem érnek véget. Az elkövetkezendő évben, 2007-ben 27 éve, hogy Maksa Zoltán a komikusi pályára lépett. Ennek alkalmából országos színházturnéra készül, továbbá egy lemezsorozat kiadása is szóba került."