Milo harminc milliót kapott, az RTL Klub perel

2004.12.23. 12:36
Sosem költözhet be nyereményházába Milo, a VV3 győztese, mert a telek nyár óta üresen áll. Milo harmincmillió forintos kárpótlást kapott, az RTL Klub pedig gőzerővel keresi az eltűnt építkezési vállalkozót.

Nagy valószínűség szerint sosem kapja meg Milo azt a nyereményházat, amelyet a Való Világ ajánlott fel a harmadik szériája győztesének. A 18 éves szerb származású néptáncos fiú júniusban költözött ki a Való Villából és költözött volna be a héregi lakóparkba. A Mai Nap információi szerint a ház azóta sem épült fel, a telek üres..

Luxus, és ígéret

A valóságshow harmadik sorozatának győztese a korábbiaknál értékesebb nyereményekre számított, amikor Leót és Katkát a legutolsó, júniusi párbaj után lekörözte. A VV vezetősége 150 négyzetméteres luxus családi házat, egy Alfa Romeo-t, és egy Seychelles szigeteki, valamint és brazíliai nyaralást ígért Gyukin Milovannak. Emellett havi egymillió forintos apanázsról is szó volt a játék végétől számított egy éven keresztül.

A ház átadásának időpontja azonban csúszott. Miután a Tatabánya melletti településen nem épült még fel a lakópark a játék végéig, az RTL Klub illetékesei először a nyár végére halasztották a határidőt. A srác élete azóta is néhány jelentősebb változáson ment keresztül. Szakított villabeli barátnőjével, Marcsival, majd a párkányi ápolónő hiányát egy Adrienn nevű lánnyal pótolta. Ősszel Békéscsabán kezdett főiskolára járni. Néhány hónapja elveszítette édesanyját. A nyereményházba azóta sem költözhetett be, noha másodszorra decemberre tűzték ki az átadás határidejét.

Üres telek, eltűnt vállalkozó

"Nincs ház. Ha fel akarták volna építeni, már rég készen lenne. Szerintem még engedély sincs hozzá" - állította a Mai Nap kérdésére egy héregi asszony, aki a településen építőmunkásokat nem látott az utóbbi időben. Nem sokkal később a VV vezetősége is keresni kezdte a lakópark építésével megbízott Fekete Gézát. Dobsi Adrienn, a VV sajtófőnöke a Blikknek elmondta, a vállalkozóval folyamatosan egyeztetnek. A párbeszéd azonban nem lehetet akadálymentes, mert Fekete korábban megváltoztatta telefonszámát, és a lakópark tervéről készült honlapot is eltüntette. Dobsi így nyilatkozott: december 23-ig megtalálják a megoldást a problémára.

A kereskedelmi csatorna végül úgy döntött, 30 millió forintot fizet Milónak, hogy kárpótolja a fel nem épült házért. A show győztese ezen a héten megkapta a pénzt, és elmondta, örül ennek a megoldásnak, mert nem szeretett volna Deszkről Héregre költözni. A házat mindenképp el, vagy kiadta volna. Az RTL Klub pedig jogászaival azon dolgozik, hogy a szerződést szegő vállalkozót mielőbb felelősségre vonja. Feltéve, ha megtalálják.