Jacko orrát a füle mentette meg

2004.08.23. 12:24
Michael Jackson sorozatos plasztikai műtétei annyira tönkretették az orrát, hogy pár hónappal ezelőtt - mielőtt az énekes pedofil ügyei kerültek volna az érdeklődés középpontjába - a bulvársajtót leginkább az foglalkoztatta: leesik-e Jacko orrhegye, vagy sem? Sokak számára most talán csalódást okoz a legújabb hír: egy plasztikai sebész Jacko füléből vett porc-implantátummal rögzítette az önállóságra törekvő orrot.
Egy német plasztikai sebésznek, dr. Werner Mangnak köszönheti Michael Jackson, hogy sok problémát okozó szaglószerve mégis a helyén marad. Az orvost az énekes egyik titkára hívta fel Santa Monica-i irodájában, amikor az énekes arca már kezdett végképp "szétesni". A plasztikai sebész a The Sun-nak elmondta, hogy az énekes füléből vett porccal pótolta a műtétek során túlságosan elvékonyodott orrcsontot.

Az orra már oké

"Michael Jackson orra most rendben van. De szerintem annyira megszállottja a plasztikai műtéteknek, hogy az már káros az egészségére és a bőrére is." - szögezte le az orvos, aki azt a - ma már nem túl eredeti - megállapítást is megkockáztatta, hogy "Jackson fekete férfiből fehér nővé szeretne változni."

A Thriller idején nézett ki jól

A 45 éves énekes ugyan váltig állítja, hogy mindössze két kisebb beavatkozáson esett át, dr. Mang azonban egy kollégájától úgy tudja, hogy Jackson minden eddigi albumának megjelenése után újabb és újabb műtéteket végeztetett magán. Az orvos szerint ezzel a gyakorlattal "a Thriller album után kellett volna megállnia. A Thriller megjelenése után igazán jól nézett ki, akkor minden teljesen oké volt rajta." A doki azonban óva intette az énekest a további beavatkozásoktól, különös tekintettel arra, hogy "az arcán már soha többé nem végeztethet plasztikai műtétet", mivel ez végzetes következményekkel járhatna.