horoszkóp

Fekete Pákó marhalábszárat marcangol

2004.09.14. 13:32
Némi biztatásra Fekete Pákó úgy döntött, magára szed vagy tíz kilót, hogy férfiasabbnak nézzen ki. Zenevilágunk Fekete Pétere ezért gyűjti a kilókat, és minden nap bivalypörköltet eszik vagy marhalábszárat rágcsál. És élvezi.
Hízókúrán vesz részt Fekete Pákó, amit ő nem is bán, hiszen mint elmondta túl vékonynak tartja magát, és szeretné ha lenne rajta "egy kis hús". Pákó tulajdonképpen versenyben áll, méghozzá az egyik ismert rádióadó műsorvezetőjével, Gangszta Lalee-val. Lalee és a magyar nyelvet ékezetek nélkül beszélő Pákó azt a célt tűzték ki maguknak, hogy egy hétig csak jó zsíros magyar ételeket esznek, és programunknak a Super Spájz Me nevet adták. Az érdekelt rádióadó pedig minden reggel beolvassa reggeli műsorában, hogy Pákó és versenytársa mennyit gyarapodott súlyilag, teszi ezt nyilván azért, mert ez nagyon sok embert érdekel.

Hurka, kolbász, sült malac

"Én már öt kilót híztam péntek óta míg Lalee csak negyven dekát. Szóval és sokkal jobban bírom a magyaros ételeket" - büszkélkedett az énekes, mi azonban inkább azt gondoljuk, Lalee vagy csal, vagy rendkívüli mennyiségű anyagcseregyorsítót gyömöszöl magába. Lehet azonban, hogy mindössze nem akarja, hogy barátja alulmaradjon a versenyben - akinek a jelenlegi állás szerint minden esélye megvan a győzelemre.

"Minden nap rengeteget eszem, most is éppen a vacsorára igyekszem egy Duna-parti étterembe, ahol egy egész sült malac vár. A vacsora után énekelni is fogok, és azt a számot is minden nap eléneklem, hogy Lalee vigyázz, el ne hibázd, Lalee a husira vigyázz, Lalee a kolbira vigyázz!" - terrorizálta a Velvet megrettent munkatársának hallójáratait Pákó. A dalolás mellett a zsírversenyt is igen komolyan veszi: "Ma már ettem egy csomó kolbászt sok kenyérrel, este meg megeszem azt a malacot". A haknikirály ezen kívül is csak bivalypörköltet, pacalt és zsíros hurkát eszik.

Jön a háj

Ha nem eszik, akkor meg főz. Vasárnap is vacsorát rendezett otthonában, a menü vörösboros marhalábszár volt. Pákó a fair play nevében vendégül látta versenytársát, valamint "a Való Világos Marcsit, meg hívtam a Pandorát is, de ő nem ért rá. Szerdán is rendezek egy vacsorát, mert szeretném még a Majka Papát is meghívni" - újságolta örömmel a neves barátokkal rendelkező énekes.

A verseny eredményének ünnepélyes kihirdetése pénteken lesz, amit Pákó már alig bír kivárni. Egyrészt azért, mert biztos abban, hogy győzni fog, másrészt együtt főzhet kedvenc szakácsával, Benke Lászlóval. Kérdésünkre, hogy a versenynek van-e valami tétje, vagy díja, Fekete Pákó azt válaszolta, hogy "nincs, csak az, hogy szuper spájz mí". Az se búsuljon azonban, aki nem tud ott lenni a pénteki főzőversenyen, hiszen október elején Pákó új albummal jelentkezik. Immár férfiasan, kigömbölyödve.