Sztármásoló plasztikai műtétek élő adásban

2004.03.24. 15:39
Egy amerikai ikerpáron tízmillió dolláros plasztikai műtétet hajtottak végre, hogy a fiúk Brad Pittre hasonlítsanak. Egy táncosnő Britney Spears melleit irigyelte meg, és az MTV zenetévé közreműködésével meg is valósíthatta a kívánt kebleket önmagán.
December óta fut az amerikai MTV-n az I Want a Famous Face! című valóságshow, amelyben a jelentkezők plasztikai műtét alá vetik magukat, hogy minél jobban hasonlítsanak kedvenc sztárjukra. A 27 éves Mia Dinora például azért jelentkezett, mert Britney Sperars melleit irigyelte meg.

Ilyen volt szőkesége

A lány egyébként kereskedelmi képviselő, de szabadidejében már most is Britney-hasonmásként dolgozik, eddig azonban úgy érezte, az arcuk hasonlósága nem elegendő. "Britney cicijei sokkal hetykébben álltak, úgyhogy tudtam, ha megcsináltatom a sajátomat, az nagyot lendíthet a szórakoztatóipari karrieremen" - nyilatkozta lényeglátóan a szőke csoda a londoni The Sun bulvárlapnak az 5500 font (közel kétmillió forint) költségű műtét után. A show kameráinak még azt is megengedte, hogy jelen legyenek, amikor lekerül a kötés a műalkotásokról, és boldogan újságolta: "most már tényleg sokkal jobban hasonlítok Britneyre, és ettől sokkal magabiztosabbnak érzem magam! Végre nem kell amiatt aggódnom, hogy kiesik a tömés a melltartómból, és csak a mozgásomra koncentrálhatok!"

Jó pasik vagyunk

A The Sun már múlt héten is tudósított a show másik résztvevőiről, egy ikerpárról is, akik szerettek volna úgy kinézni, mint Brad Pitt. A 27 ezer fontba, vagyis több mint tízmillió forintba kerülő műtét után a fiúk elismerték, hogy bár eddig még senki sem keverte őket össze a sztárral, azért a műtét megérte nekik a szenvedést "mert a csajok szerint állati jól nézünk ki".

A show egyik következő adásában többek közt egy operáció előtt álló transzszexuális férfit mutatnak majd be, aki Jennifer Lopezre szeretne majd hasonlítani, de lesz Elvis-imitátor, aki a fokozódó Las Vegas-i versenyhelyzetben ezzel a módszerrel szeretné beelőzni hasonló kollégáit, és szőke bombázó, aki Pamela Anderson fő ismertetőjegyeit szeretné magán hordani.

Csak nézik

Az MTV közleménye szerint a páciensek saját elhatározásukból és saját költségükön végeztetik el a műtéteket, a tévécsatorna csak dokumentálja az átalakulás fázisait, de senkinek semmilyen költségét nem téríti.