horoszkóp

Bosszúból lettek közkinccsé a rendőrnő keblei

2007.03.19. 11:19
Az ausztrál rendőrnő melleiről készült fotót minden munkatársa láthatta. A főnökei is. Meg a belső ügyosztály. De így legalább expasiját nem zaklatja tovább.

Melissa Scannell a fiatal ausztrál rendőrnő kebleiről készült fotóban gyönyörködhetett Viktória állam teljes rendőrségi állománya, miután ex pasija felrakta a fotót a rendőrség belső levelezési rendszerére. A hölgy eredetileg MMS-ben küldte a képet volt barátjának, mert vissza akarta kapni a férfit. Az ügyben vizsgálat indult - adta hírül a Reuters.

A fotón a werribeei közrendőr egyenruhában látható, póló nélkül, mellei felett pedig tisztán kivehető a névtáblája.

A levelezési rendszeren belül cirkulálva a képek eljutottak magas rangú tisztekhez és a belső ügyosztály nyomozóihoz is, akik még vizsgálják, hogy történt-e az ügyben szabálysértés.

Névtelenségét megőrizni kívánó tisztviselő a Current Affairs Herald-nak elmondta, hogy a rendőrnő az ügytől teljesen megzavarodott és a média folyamatos zaklatása miatt elrejtőzött.

Egy viktóriai rendőr az újságnak azt nyilatkozta, hogy Melissát azért keverte volt pasija ilyen helyzetbe, mert szerinte egy ribanc. "Folyamatosan üzeneteket küldözgetett a srácnak, akinek elege lett az egészből. Amikor Melissa elküldte a képet, és könyörgött, hogy kezdjék újra, úgy döntött, rövidre zárja a zaklatási történetet és felrakja a képet a levelezőrendszerbe. A lány most bujkálhat, amíg a balhénak vége lesz. Jó esély van rá, hogy elveszti a munkáját, de legjobb esetben is fel fogják függeszteni."