horoszkóp

Rooney egy benzinkúton jegyezte el barátnőjét

2004.07.05. 12:02
Wayne Rooney, a vidéki focistából lett 18 éves csodacsatár maximálisan boldog, a focisikerek után ugyanis valószínűleg barátnőjével is összeházasodik. Rooneyék nem bujkálnak a sajtó elől, örömmel meséltek el az angol People bulvárlapnak a lánykérés történetét.
Wayne Ronney adott egy pofont a romantikának, barátnője, Colleen McLoughlin kezét ugyanis annak idején egyszerűen egy benzinkút pihenőjében kérte meg - írja az Ananova.

Love story

Wayne Ronney a pályán
Rooney az angol People magazin vasárnapi kiadásában tárta fel az októberi lánykérés történetét: "Szerettem volna egy igazán különleges éjszakát eltölteni Colleen-nel Valentin napon" - kezdte a történetet az idei foci Eb sztárja. "Éppen egy buliban voltunk, és éjféltájt felhívtam az apját, hogy elkérjem Colleent egész éjszakára. Azt mondta, persze, így gyorsan kivettem egy hotelszobát a liverpooli Marriottban.

Hajnali egykor értünk oda, a hotelben pezsgőt és csokoládét készítettek a szobába, minden nagyon romantikus volt. Ez volt az első éjszakánk, amelyet teljes egészében együtt töltöttünk, csak mi ketten." Rooney aztán azt is elmesélte, hogyan kérte meg egykori bolti pénztáros barátnője kezét.

A gyűrű titka

"Én magam csináltattam a gyűrűt, platinából, és gyémántból, én is terveztem, hiszen tudom, milyen az ízlése. Elmentem az ékszerészhez a gyűrűért, majd mondtam Colleen-nek, hogy készüljön, mert elmegyünk egy kínai étterembe. Útközben azonban megálltunk egy benzinkút pihenőjében, mert Colleen pénzt akart kivenni.

Amikor végzett, egyszer csak előhúztam a gyűrűs dobozt a zsebemből és kinyitottam. Colleen beszállt a kocsiba és azt kérdeztem tőle: hozzám jössz feleségül? Colleen alig várta, hogy mindenkinek megmutathassa a gyűrűjét, nagyon tetszik neki. Amikor meglátogattuk a szüleit, az anyja gyertyát gyújtott. Nagyon romantikus volt" - mesélte a boldog futballista.