horoszkóp

Véletlen sztriptíz a divatbemutatón

2004.09.04. 11:55
A 2004-es Miss Universe ausztrál származású nyertesének egy divatbemutatón lecsúszott a szoknyája, és egy szál piros tangában volt kénytelen visszasétálni a kifutón.
Botrányszakértőnk szerint Jennifer Hawkins csak a maga módján próbálta utánozni Janet Jackson mellvillantós számát, de az esetről készült képek alapján Hawkins nagyobb átéléssel tudta elhitetni, hogy csak véletlen volt.

A húsz éves lány korábban rögbiseknek rázta a bojtokat pompom-lányként. A sydney-i divatbemutatón egy hét kilós, fém szalagokkal kirakott ruhát viselt. Vonulása közben azonban a szalagok beleakadtak tűsarkújába, és leszakították róla a ruhát, mely a földre hullott.

A szemtanúk szerint a szépségkirálynő higgadtan sarkon fordult, karjaival próbálta eltakarni nem szalonképes testrészeit, és sietősen visszatipegett a paraván mögé. A kamerák kicsit sűrűbben villogtak, és a nézők suttogni kezdtek a kínos akció láttán.

Hawkins nemrég tért vissza hazájába, Ausztráliába, a júniusi, ecuadori szépségverseny óta először. A balul elsült eseményen ugyanazt a ruhát viselte, amit a gálaesten is.

A csúszás után Miss Universe biztosított mindenkit, hogy nem direkt csinálta, és elnézést kér mindenkitől, akinek a pőreség látványa kellemetlen érzéseket okozott.