horoszkóp

Gábor Zsazsa férje kidurrantott egy szilikonmellet

2005.02.08. 10:35
Gábor Zsazsa herceg férje egy showműsor élő adásában vizesdézsát vágott egy pornószínésznőhöz. A irreális méretű szilikonmell kidurrant, és tulajdonosát azonnal meg kellett operálni. A műtétből felébredve Tina Angel első dolga volt kártérítést követelni Frederic von Anhalttól.

Gábor Zsazsa nyolcadik (más források szerint kilencedik) férje összekülönbözött egy pornószínésznővel a Vár - Láncra vert hírességek címen futó német showműsor élő adásában. A Stern című német lap információi szerint a veszekedés egy vizesdézsa miatt tört ki, amit a vita lezárásaképp Frederic von Anhalt herceg hozzávágott Tina Angelhez. A nehéz tárgy a pornószínésznő melléhez csapódott és kidurrantotta a szilikon implantátumot, melynek tartalma szétfolyt a nő testében.

Régi típusú mellek

#alt# A Pro7 műsorában történt baleset után Tina Angelt azonnal kórházba szállították és megoperálták. Az orvos nem közölte, hogy okozott-e maradandó sérülést, vagy egészségkárosodást a testben szétfolyt idegen anyag.

A 28 éves Tina az elmúlt években többször is megnagyobbítatta a mellét, amelynek eddigi végső formája két, egyenként 1,2 kilós mell lett. A pornószínésznő eddig 75J kosaras melltartót hordott. A baleset vélhetően azért következhetett be, mert a nő testében régi típusú implantátum található, amelyik nem bírta az erős behatást.

Az ügy másik érdekessége, hogy nem derült ki, vajon miért szerepelt a valóságshowban a hatvanas éveiben járó milliomos herceg. Frederic von Anhaltról nem sokat tudni azon kívül, hogy Gábor Zsazsa férje, de barátai azt állítják, nyugodt vérmérsékletű ember - ezt cáfolják a történtek. Sürgősségi műtétje után Tina Angel első dolga az volt, hogy kártérítést követelt a német hercegtől, akit még aznap beperelt.

A korábbi megmentő

Anhalt herceg egyébként ritkán látogat el Németországba, ideje nagy részét Amerikában tölti. Nemrég megmentette feleségét az öngyilkosságtól. Gábor Zsazsa - aki néhány napja, február 6-án töltötte be 88. évét - gyógyszerekkel akart véget vetni az életének. Az egykori színésznő nagy mennyiségű altatót vett be, de férje hamarosan rátalált, és hívta a mentőket, akik azonnal kórházba szállították a levitézlett dívát és kimosták a gyomrát.

Az eset után Frederic von Anhalt a Bild című lapnak nyilatkozott. Elmondta, nála kis híján húsz évvel idősebb felesége súlyos depresszióban szenved azóta, hogy két éve autóbalesetet szenvedett. A herceg hozzátette: egyik legfontosabb feladata az, hogy felesége ne érezze, hogy megöregedett.