horoszkóp

Pornófilmben szerepelt a Királyi Gárda

2005.02.15. 16:38
II. Erzsébet királynő öt testőre szeretkezett egy szórólaposztó lánnyal, aki ez után egy tizenéves kiskatona szüzességét is elvette. Egyikük házi pornóvideót készített az oriáról, majd büszkén terjeszteni kezdte kollégái körében. Így került a felettesek kezébe.

Az angol királynő testőrei házi készítésű pornó-videóban mutatták meg sokoldalúságukat. Kedden nyilvánosságra került ugyanis néhány felvétel, amelyet a brit hadsereg legpatinásabb ezrede, az uralkodó közvetlen kíséretére fenntartott Life Guards katonája készített -írja a Sun című napilap.

Spontán orgia

Múlt héten csütörtökön a katonák spontán bulit szerveztek alakulatuk laktanyájában, ahová meghívtak egy Lizzy nevű lányt is, akiről tudták, készséges és nyitott. A nőt az alakulat rosszfiúja, Ivon Blevins közlegény csípte fel egy londoni éjszakai mulatóban, ahol a lány szórólapokat osztogatott.

A fegyelmezetlenségéről híres királyi testőr becsempészte a fiatal nőt a negyedik emeleti laktanyai szobájába, ahol négy másik társával együtt szeretkezett vele. Az akció előtt bekapcsolta a kameráját, és minden momentumot rögzített.

Büszkén terjesztették

A legnagyobb brit bulvárlap beszámolója szerint a csapat másolatot készített a felvételről, és házon belül büszkén terjesztette. Egyelőre nem tudni, a home videót ki adta tovább a gárda feletteseinek. A Sun arról számol csupán be, a film szinte minden mozzanatában megfelel a pornófilmipar íratlan szakmai követelményeinek. Az egyik jelenetben a már kielégült szereplők előtérbe tolnak egy láthatóan ideges, tizenéves kiskatonát, aki töredelmesen megvallja, még nem volt nővel. Ezután Lizzy a kamera előtt veszi el a szüzességét.

A szolgálatteljesítéskor II. Erzsébet hintóját vörös uniformisban, aranyozott acélsisakban, lóháton kísérő gárdisták ellen fegyelmi eljárás indult.