horoszkóp

Összebalhézott a két Kiss-imitátor törpezenekar

2006.04.14. 12:17
A MiniKiss és a Tiny Kiss nevű, törpékből álló Kiss-feldolgozásokat játszó banda összeveszett azon, hogy melyikük az igazi törpe-emlékzenekar. A vita csaknem tettlegességig fajult.

Amilyen mélynövésűek a Mini és a Tiny Kiss tagjai, olyan nagy a szájuk, ha vitatkozásról van szó - véli a Times újságírója.

Picik és kicsik

Az egyik törpékből álló Kiss-emlékzenekar, a MiniKiss vezetője, a New York-i Joey Fatale tagadja a vádakat, miszerint a biztonsági őröket kicselezve megpróbált volna belógni a Las Vegas-i Hard Rock Hotel kaszinójába, hogy ott összebalhézhasson a konkurens Tiny Kiss vezető egyéniségével, Tim Loomis-szal. Állítólag az lett volna Fatale indítéka, hogy szerinte Loomis lenyúlta a törpékből álló Kiss tribute-együttes ötletét tőle.

Mini Kiss

Loomis, a MiniKiss korábbi dobosa éppen Tiny Kiss nevű zenekarával lépett fel egy Las Vegas-i varietéműsorban Szent Patrik napján, amikor a balhé történt. A Tiny Kisst Loomis három törpetársával alapította, énekesük azonban nem törpe, hanem egy 160 kilós nő.

Törpevarieté

A varieté műsorvezetője, Jeff Beacher a Timesnek úgy nyilatkozott: Fatale úgy próbált meg beszökni a koncertre, hogy azt állította magáról, ő a Tiny Kissből van. A New York Post cikke szerint Fatale ügyvédei korábban már levélben felszólították a Tiny Kisst, hogy azonnal szüntessék be a produkciójukat. A New York Postnak a következőket nyilatkozta Loomis: "Fatale azért jött Vegasba, hogy bajt keverjen. Ezért kidobattam a Hard Rockból. Előtte telefonon fenyegetett, úgyhogy biztos, hogy balhézni akart."

Fatális szarkeverés

Fatale viszont elutasította az őt ért vádakat. A Timesnak elmondta, hogy csak arról volt szó, hogy a barátaival le akart ugrani szórakozni a Hard Rockba. Végül nem így történt, mert valakitől hallotta, hogy a Tiny Kiss játszik aznap, és meg akarta őket nézni, de úriemberhez méltóan kísérő nélkül ment.

Fatale elmondta, hogy neki amúgy semmi baja Loomis-szal, szerinte egy kedves fickó, és az egész felhajtás azért van, mert a Las Vegas-i varietéműsor így akarja magát reklámozni.