Leszbikus diáklány árulta szüzességét a neten. A licit lezárása után a lány ügyét a tanácstalan rendőrség vizsgálja.
A rendőrség vizsgálja, hogy törvénysértést követett-e el az a lány, akinek nemrég szüzességére licitálhattak az interneten.

Rosie
Szüzességével törlesztene

Az ártatlanságát felajánló Rosie Reid 18 éves, és a bristoli egyetem hallgatója. Azt állítja, azért ajánlkozott fel, mert még egy csomó pénzre szüksége van diplomájának megszerezéséhez. Egyben az összegyűlt pénzből elkezdené törleszteni a diákhitelét.

Rosie honlapján olvasható, hogy vasárnapig 8400 fontnyi (kb. 3,3 millió forint) ajánlat érkezett legnagyobb kincsének áruba bocsátása fejében.

A rendőrség tanácstalan

A rendőrség szóvivője elmondta: "Ez különleges ügy, mert ez eddig felderítetlen terület. Szívesen elfogadunk tanácsokat. Szerintem valószínűleg törvénytelenség történt, mert ez a prostitúció egyik formája. De nem vagyunk biztosak benne, ezért jogi tanácst kérünk."

A lány egyetemének szóvivője elmondta: "Nem kommentáljuk az esetet, mert a hölgy nagykorú, és ez nem az egyetemre tartozik. Nagyon rossz példát statuált ezzel a tettével a többi diák előtt."

Nem tudták lebeszélni

Jenny, Rosie anyukája így nyilatkozott: "Mi megpróbáltuk lebeszélni erről a hülyeségről. Tudtára adtuk, hogy nem tetszik nekünk a dolog, és kértük, hagyja abba. Csak akkor beszélt róla nekünk, amikor a média már hírt adott az esetről."

A Bristol Evening Post szerint a lány leszbikus, és teljes anyagi csőd fenyegeti. A lap azt is kiderítette, hogy a licitet megnyerő személlyel szerdán fog találkozni Rosie. A lap értesüléseit a lány nem kommentálta