Miután megverték a legénybúcsún, kék monoklikkal a szeme alatt és csővel a torkában fogadott örök hűséget egy amerikai balek.
Laura Moody valami kékes-feketét kapott esküvőjére, de ez a valami sajnos a vőlegénye volt. Feldagadt és bekékült szemekkel és ereiben csörgedező morfiummal - mely lépműtétéből és törött bordáiból származó fájdalmait hivatott enyhíteni - mondta el nagy erőlködések árán Chris Pitchford a házassági esküt egy csövön keresztül, melyet a torkán keresztül vezettek a gyomrába.

'Ez a mi napunk'

A jegyespár úgy gondolta, hogy mindenképpen meg kell tartani az esküvőt, noha kevesebb, mint 48 órával korábban a leendő férjet idegenek verték össze, amikor épp legénybúcsúját tartotta egy nevadai kaszinóban. "A mai a mi napunk." - mondta Pitchford az esküvő után menyasszonya kezét szorítva az AP tudósítójának. "Nem hagyhatom, hogy bármi is az utunkba álljon."

Kerekesszékben a kórházi kápolnába

Az egybekelés időpontját eredetileg hétfő délutánra tűzték ki egy rokonuk otthonában, de a férfi állapota nem tette lehetővé, hogy elhagyja a kórházat. Így Pitchfordot kerekesszékben tolták be a kórház tizenkét férőhelyes kápolnájában szükségmegoldásként összehozott ceremóniára, mialatt a család és a barátok kint toporogtak a folyosón. A menyasszony az esemény teljes időtartama alatt ragyogott, s még akkor sem hervadt le arcáról a mosoly, amikor megpróbálta felhúzni a jegygyűrűt a vőlegény megdagadt ujjára. A gyűrű az ujjpercnél megállt.

A pár nászútjának úticélja időközben Las Vegasról a folyosó végén található kórházi szobára változott.