A Velvet és a Post For Rent partnerségre lépésének köszönhetően ezentúl nálunk is elérhetőek lesznek a Creator TV közkedvelt tartalmai, köztük a Turnébusz, a (L)ehetetlen, az Én utam és a Púdermentes friss epizódjai.

A Creator TV a Post For Rent Influencer Marketing cégcsoport saját YouTube-csatornája, ahol elsősorban a kizárólagos véleményvezéreik jelennek meg a felületen publikált specifikus produkciókban. A videókban emellett közismert vendégszereplőket is láthatnak a nézők. 

A Velvet olvasóinak az Én utam  friss epizódjával mutatkozik be a Post For Rent csapata, amelyben ezúttal T. Danny a főszereplő. A fiatal rapper többek között az otthonában nyilatkozott a Creator TV kameráinak, de az edzője és a szülei is megszólalnak a videóban. A kisfilmből sok olyan dolog kiderül, amit nem feltétlenül tud T. Danny-ről a közönsége, legyen szó sportról, dalszerzésről vagy épp arról, miért szereti annyira Budapestet.

A Creator TV csapatának célja, hogy egy köztes alternatívát teremtsenek az egyszerű közösségi média és a kidolgozottabb tévés tartalmak között, egyedi formátumokat kínálva a szórakozni vágyó 15 és 45 év közötti korosztálynak. A színfalak mögött folyamatos tervezés zajlik újabb és újabb formátumok kidolgozására, amelyek közül néhány később akár tévés produkciós cégekkel együttműködésben is megvalósulhat.

A Velvet felületére két nap múlva, azaz március 15-én érkezik a következő kisfilm, ám hogy ki lesz a főszereplője, egyelőre nem áruljuk el.