Búvárruhába öltözve mérettettik meg egymással a konyhában Halastyák Fanni és Kandert Karola a Creator TV (L)ehetetlen című YouTube-műsor következő adásában. A lányokat természetesen többször is megzavarja munkájukban a minden lében kanál műsorvezető, Sipi.

Vizes vödörből kell csavarkulcsot kihalásznia, békatalpban sztepptáncot járnia és énekelnie is a két hírességnek, miközben az egyik legnépszerűbb angol ételt, a Fish and Chipset kell elkészíteniük és zöldborsópürével tálalniuk egy órán belül.

A (L)ehetetlen című YouTube-műsor következő adásában Nemazalány és Karola mérik össze főzőtudományukat, ám ezúttal senki nem marad szárazon, miután kipörgetik a Merüljünk bele!  elnevezésű szivatást.

Bár Halastyák Fanni teljes magabiztossággal indul neki a versenynek, elbizonytalanodik, amikor megtudja, hogy halat kell készítenie.

A nézőket még azzal is megfenyegeti, hogy magához nyúl.

Miközben Sipi csemege ubival próbálja etetni a lányokat és különböző feladatokat talál ki a számukra, Fanni kezd kikészülni, Karolának pedig a mértékegységekkel gyűlik meg a baja.

A Kandert-lánynak végül arra sem jut ideje, hogy a saját főztjét megkóstolja, Nemazalány pedig kisebb pánikba esik tálaláskor.

De hogy végül ki nyer, az a részletekkel együtt kiderül az alább megtekinthető műsorból, ám a vesztes véleményét mi sem rejtjük véka alá, ami úgy hangzik:

ízlések és pofonok!

Creator TV

A Creator TV a Post For Rent Influencer Marketing cégcsoport saját YouTube-csatornája, ahol elsősorban a kizárólagos véleményvezéreik jelennek meg a felületen publikált specifikus produkciókban. A videókban közismert vendégszereplőket is láthatnak a nézők.

A csatorna célja, hogy köztes alternatívát teremtsen az egyszerű közösségi média és a kidolgozottabb tévés tartalmak között, ezzel egyedi formátumokat kínálva a 15 és 45 év közötti korosztálynak, a jövőben akár tévés produkciós cégekkel együttműködésben.

Látogasson el oldalunkra holnap is, akkor az Én Utam következő epizódjával jelentkezünk. Hogy ezúttal ki lesz a főszerepben, szerda délután megtudhatja!