Beindult a tavaszi Turnébusz-szezon: Miskovits Marci a Margaret Islanddel látogatott Győrbe, az együttes első szezonbéli turnéállomására.

Lábas Viki, Törőcsik Kristóf és Füstös Bálint közel 10 éve állt össze, miután megismerkedtek egy balatoni tehetségkutatón. Azóta több taggal is bővült már a Margaret Island, amely nemrég indult országjáró turnéra. 

Első állomásukra a Creator TV Turnébusz című műsorának vezetője, Miskovits Marci is elkísérte a formáció tagjait, 

akik a tavaly ősszel megjelent, Hol marad az én történetem című albumjuk számaival várják a győri rajongókat.

Arra készülünk, hogy jó hangulat les. Mi szeretnénk felpezsdíteni kicsit az emberek vérét, szerintem erre most szükség van, úgyhogy minden tőlünk telhetőt megteszünk

– mondta a koncert előtt Lábas Viki.

Az együttes nem először járt Győrben, ezúttal úgynevezett klubkoncertet tartottak.

Én nagyon szeretem a kubbulikat, hiszen ilyenkor van hozzánk legközelebb a közönség, és ilyenkor jönnek el csak azok, akik minket szeretnének hallani

– árulta el Füstös Bálint.

Hogy a koncerten összesen hány hangszert szólaltattak meg a zenészek, melyek voltak eddig az együttes legkínosabb pillanatai, általában mivel ütik el az időt kezdésig, Lábas Viki hogy bír el nap mint nap a férfitöbbséggel, melyek a legvadabb részeges sztorik, hogy bírják az italt a fiatalok és milyen válaszokat adnak a nézők kérdéseire, a Velveten ma délután 14 órakor debütáló epizódból kiderül.

A legjobb dolgainkat köszönhetjük annak, hogy így egymásra találtunk. Nagyon jó visszatekinteni az elmúlt közel 10 évre

– fogalmazott Törőcsik Kristóf, aki társaival 2024-ben ünnepli az együttes felállásának 10. évfordulóját.