A szerelmesek most egy közös feladat során mutatták meg, hogyan dolgoznak össze a konyhában.

A Velvet és a Post For Rent partnerségre lépésének köszönhetően ezentúl nálunk is elérhetőek lesznek a Creator TV közkedvelt tartalmai, köztük a Turnébusz, a (L)ehetetlen, az Én utam és a Púdermentes friss epizódjai. Most a (L)ehetetlen legújabb részével jelentkezünk. Hernádi Bence és Kovács Edina ismert youtuberek: Bence csatornáját 259 ezren, míg barátnőjéét majdnem 60 ezren követik. Bence – vagy ahogy mindenki ismeri az interneten, rBence – 2016 óta készít YouTube-videókat. A szerelmesek most egy közös feladat során mutatták meg, hogyan dolgoznak össze a konyhában.

Edina és Bence az életben egy szép és kiegyensúlyozott párt alkotnak, a (L)ehetetlen konyhájában viszont nem ment minden annyira gördülékenyen. Vagy mégis?

Creator TV

A Creator TV a Post For Rent Influencer Marketing cégcsoport saját YouTube-csatornája, ahol elsősorban a kizárólagos véleményvezéreik jelennek meg a felületen publikált specifikus produkciókban. A videókban közismert vendégszereplőket is láthatnak a nézők. A csatorna célja, hogy köztes alternatívát teremtsen az egyszerű közösségi média és a kidolgozottabb tévés tartalmak között, ezzel egyedi formátumokat kínálva a 15 és 45 év közötti korosztálynak, a jövőben akár tévés produkciós cégekkel együttműködésben.