A vlogger influenszer már fiatalkora óta énekel, a zene mindig is fontos szerepet játszott az életében. Többek között erről vallott a Púdermentes legújabb epizódjában.

B. Nagy Rékával karrierről és jövőbeli tervekről beszélgettek a Creator TV műsorának házigazdái, akiknek a véleményvezér azt is elárulta, hogy korábban nem ő írta a dalait. 

A dalszerzés fontos számomra, hiszen sokáig nem én írtam a saját dalaimat, mert féltem, hogy nem tudok elég jót csinálni. Most lett egy kis önbizalmam, mint dalszövegíró, és elkezdtem én magamnak írni őket. Nekem ez egy tök nagy dolog karrier szempontjából

– mondta el a videóban B. Nagy Réka. 

Creator TV

A Creator TV a Post For Rent Influencer Marketing cégcsoport saját YouTube-csatornája, ahol elsősorban a kizárólagos véleményvezéreik jelennek meg a felületen publikált specifikus produkciókban. A videókban közismert vendégszereplőket is láthatnak a nézők. A csatorna célja, hogy köztes alternatívát teremtsen az egyszerű közösségi média és a kidolgozottabb tévés tartalmak között, ezzel egyedi formátumokat kínálva a 15 és 45 év közötti korosztálynak, a jövőben akár tévés produkciós cégekkel együttműködésben.