A híresség a Nincs időm olvasni kihívás! néven több, mint negyvenezres online közösséget épít, podcastet vezet, könyvkiadót alapított és könyvesboltot nyitott. De hol tart most az álmával?

Az RTL Klub híradósa, Szabados Ágnes a Púdermentes csapatánál járt, ahol többek között olyan témákról beszélgettek, mint az olvasás és írás szeretete, vagy éppen a könyvkiadója, melyet még 2020-ban alapított. Azt is elárulta, hogy elképzelhető, hogy a jövőben egy saját regénnyel rukkol elő.

A híresség arról is beszélt, hogy mik azok a dolgok, melyekre ma már nemet mond, illetve mi a véleménye a magyarok olvasási szokásairól. 

Creator TV

A Creator TV a Post For Rent Influencer Marketing cégcsoport saját YouTube-csatornája, ahol elsősorban a kizárólagos véleményvezéreik jelennek meg a felületen publikált specifikus produkciókban. A videókban közismert vendégszereplőket is láthatnak a nézők. A csatorna célja, hogy köztes alternatívát teremtsen az egyszerű közösségi média és a kidolgozottabb tévés tartalmak között, ezzel egyedi formátumokat kínálva a 15 és 45 év közötti korosztálynak, a jövőben akár tévés produkciós cégekkel együttműködésben.