A Púdermentes 62. adásában nem mást, mint a visszajelzések témáját feszegetik a műsorvezetők. A beszélgetés egyik központi eleme a közösségi média hatása az élő visszacsatolásokra.

Viszkok Fruzsi és Havasi Virág szerint a gyermekkorban rögzült frusztrációkat nehéz levetkőzni, az akkor tapasztaltak pedig nagyban befolyásolják azt, hogy felnőttként hogyan kezeljük a különböző visszajelzéseket.

Fruzsi példát is hoz kisiskolás korából, ami bár elsőre bagatellnek tűnhet, pár mondattal később kiderül, hogy fejében a mai napig egykori osztályfőnöke szavai csengnek vissza, ha egy videós narrációját visszahallgatja.

Bár Havasi Virág szerint bizonyos kritikák valóban a zsigereinkig hatolnak, néha fontos, hogy olyasmit is kimondjunk, ami fáj.

Ha valaki fontos és törődsz vele, akkor kutya kötelességed elmondani, ha valamivel nem értesz egyet. Negatív visszajelzéseket is kell adni, ezzel is a törődésedet tudod kifejezni a másik felé

– fogalmazott Virág. Fruzsina hozzátette: sokszor bizonytalanok vagyunk abban, hogyan tálaljuk a véleményünket ízlésesen, többek között ez lehet az oka annak, hogy manapság nem adunk igazán őszinte visszajelzéseket – csak felszínes félmondatokat a közösségi médiumok felületein.