Az énekes a zeneiparról, jövőbeli terveiről, és az alkotás gazdasági "titkairól" is beszélt a Púdermentes legújabb adásában.

Vavra Bence énekes, zeneszerző, az X-Faktor negyedik évadának versenyzője a ByTheWay együttessel, A Dal 2018 résztvevője és A Dal 2019 döntőse. A Sztárban sztár 8. évadának győztese. Kevesen tudják, de közgazdász is. Az énekes szerint elengedhetetlen, főleg egy ilyen kicsi országban, mint Magyarország, hogy legyen egy másik terve is az embernek, ne csak az éneklés.

A zeneipar elsődlegesen a kreativitásról szól, de jó, ha az embernek van hozzá üzleti érzéke is. Sok minden történik, aminek gazdasági vonzata is van.

– mondta az interjúban többek között Vavra Bence, aki emellett még őszintén mesélt a magánéletéről, illetve szakmai terveiről, de azt is elárulta, hogy milyen meglepetéssel készül hamarosan a rajongóinak. 

Creator TV

A Creator TV a Post For Rent Influencer Marketing cégcsoport saját YouTube-csatornája, ahol elsősorban a kizárólagos véleményvezéreik jelennek meg a felületen publikált specifikus produkciókban. A videókban közismert vendégszereplőket is láthatnak a nézők. A csatorna célja, hogy köztes alternatívát teremtsen az egyszerű közösségi média és a kidolgozottabb tévés tartalmak között, ezzel egyedi formátumokat kínálva a 15 és 45 év közötti korosztálynak, a jövőben akár tévés produkciós cégekkel együttműködésben.