A népszerű lemezlovas is helyet kapott a DJ az Öbölben rendezvény fellépői között.

Davko 2012 óta tevékenykedik aktívan dj-ként. Hazai karrierje során fellépett a legjelentősebb fesztiválokon és klubokban, a teljesség igénye nélkül játszott a Sziget, Balaton Sound, B My Lake, A38, Cinema Hall, Rio Budapest, Akvárium Klub, AETHER, Ötkert, Plázs Siófok közönségének.

Nemzetközi sztárfellépők mellett is gyakran találkozhatunk nevével, ő a hazai deep house / melodic house műfajokat preferáló szervezők egyik aduásza, ha “warm up” szerepről van szó. Volt már lehetősége James Zabiela, Eelke Kleijn, Fideles, Colyn, Claptone, Artbat és Nakadia előtt is fellépni.

Első önálló produceri megjelenése 2020 januárjára datálható, a track címe: „The Beginning”, amely a Truesounds Music gondozásában jelent meg. A zene nemzetközi fogadtatása is rendkívül pozitív volt. Az izraeli progresszív house sztár Guy Mantzur és a holland djane, Miss Melera többször is játszotta az élő és streamelt szettjeiben.

Hallgasson bele Davko best of listájába:

Truesounds Music (Live sets, DJ mixes) · Davko - Truesounds Music 17th Birthday Set / 2021

A DJ az Öbölben minifesztivál 2021. szeptember 4-én szombaton az aligai Balaton Parton lesz. Itt Davko mellett fellép többek között Lexer, Peter Makto és Metha is.