Szeptember 4-én neves lemezlovasok szórakoztatják a közönséget a DJ az Öbölben fesztiválon, amelynek a Balatonvilágoson található Club Aliga ad otthont. A közönség Lenny Lenoks dobhártyába doromboló szettjére is fesztelenül táncolhat.

Lenny Lenoks több mint két évtizede dj és producer. Ez idő alatt a legtöbb elektronikus zenei stílust bejárta – a technótól kezdve a house több vállfaján át a mélyebb, lassabb, kísérletezőbb zenékig.

A természet nagy barátja, az erdők, vizek szerelmese, így nem véletlen, hogy ez tükröződik zenei repertoárján. Szettjeit feszes, ám organikus hangzások, dallamos, változatos ívek jellemzik, így ezek a természethez hasonlatosan sokszínűek, sosem unalmasak.

Lenny Lenoks a Be Massive és a Be Massive Horizon rendezvények állandó szereplője. Különösen a Horizon partyk természetközelisége az, ami igazán illik a repertoárjához. De természetesen a klubok világában is elő tudja húzni azokat a lapokat, amelyekkel megnyeri a közönséget.

Hallgasson bele Lenny Lenoks összeállításába!

A DJ az Öbölben minifesztivál 2021. szeptember 4-én szombaton az aligai Balaton Parton lesz. Itt Gregory S mellett fellép többek között Lexer, Peter Makto és Metha.