A lemezlovas a határozott, mélyebb ütemeivel robbantja fel a Balaton Partot.

Blas 2016-tól komponál saját trackeket. Zenéit a napszaknak és az adott helyszínnek megfelelően válogatja össze. A dj-t teljesen magával ragadja a zene, átszellemül, amikor játszik. Szeptember 4-én mindezt a DJ az Öbölben közönsége is megtapasztalhatja.

A zene nélkülözhetetlen eleme az életemnek, stílustól függetlenül. A lényeg, hogy minőségi legyen és megfogjon benne valami, legyen az csak egy hang. Pár éve megadatott a lehetőség a Be Massive által, hogy én is kifejezzem magam valamilyen módon a zene által, és azóta már rendszeres résztvevője vagyok az eseményeknek, melyeken napszaknak és helyszínnek megfelelően válogatom meg a zenéket. Javarészt azonban a mély, telt ütemek a jellemzőek dallamos hangzásokkal. Az évek alatt sikerült már több olyan előadóval is egy eseményen zenélnem, akiknek már korábban is nagyra tartottam a munkásságát. 

– fogalmazott a lemezlovas.

Egy kis ízelítő Blas zenéjéből: 

Be Massive Records · Be Massive Podcast by Blas

DJ az Öbölben minifesztivál 2021. szeptember 4-én szombaton az aligai Balaton Parton lesz. Itt Gregory S mellett fellép többek között Lexer, Peter Makto és Metha.