A lemezlovas is fellép a DJ az Öbölben fesztiválon, amely szeptember 4-én lesz Balatonvilágoson. Az after party-ért George Jr. felel.

George Jr. életében a zene mindig is fontos szerepet játszott. Ezt mutatja az is, hogy kezdetben több éven keresztül gitározni tanult. Érdeklődése ezután az alternatívabb elektronikus zenei irányzatok fele terelődött. Techno iránti szenvedélye évekkel később alakult ki. 

A lemezlovas fiatal kora ellenére már saját party-sorozatot épített ki, L'aternité néven. Kezdetben producerként és partyszervezőként tevékenykedett, ma már a dj pult mögött szórakoztatja a secret roomba vágyókat.

George Jr. Budapest számos neves klubjában lehetőséget kapott már, hogy bizonyítsa rátermettségét, mind szervezőként, mind dj-ként.

Az DJ az Öbölben after party-jáért George Jr. felel, aki egészen reggelig pörgeti majd a lemezjátszót, jobbnál jobb techno szettjeivel!

Hallgasson bele George Jr best of összeállításába!

George Jr Abasiute · Rage Rage Against The Dying Of The Light

DJ az Öbölben minifesztivál 2021. szeptember 4-én szombaton az aligai Balaton Parton lesz. Itt Gregory S mellett fellép többek között Lexer, Peter Makto és Metha.