Már csak pár nap, és kezdetét veszi a Velvet támogatásával létrejövő balatoni minifesztivál, ami a nyár egyik utolsó partija lesz: menő dj-k, buli a naplementében, finom ételek és italok. A szórakozás mellett a kultúra szerelmeseinek is kedveskedünk, hiszen Weiler Péter képzőművész kiállítása is megtekinthető lesz. A DJ az öbölben egy minifesztivál-sorozat a Balaton legszebb vízi és vízparti területein, íme a részletek.

A program szeptember 4-én, 12 órakor kezdődik, egésznap zenével várjuk a látogatókat. 16:00 - 18:00 között Dj a Vízen, mely azt jelenti, hogy egy hajóról fog menni a zene, a talpalávalót Winkler fogja szállítani.

Strandolni este 20.00-ig lehet majd, de a buli hajnalig tart.

És hogy kikre számíts?

A fellépőkről részletes leírást ide kattintva találsz!

Hol lesz a buli?

Irány Balatonvilágos, a Club Aliga, a Balaton egyik legszebb öble. A ma Club Aligaként ismert üdülőhelyet Simaházi Tóth Ede alapította még 1902-ben. A balatonfőkajári földesúr a tulajdonában lévő vízparti szakaszt felparcelláztatta, a területre lejáró utat, vendéglőt és két szállodát építtetett, a vízbe fürdőházat állíttatott, majd megnyitotta azt a szélesebb közönség előtt. Az üdülőt a magaspart tetejéről a Balatonra nyíló, Tihanyéval vetekedő panorámája, gyógyhatású klímája, természetes forrásai, homokos strandja, ősfás ligetei, nagy hírű étterme, Yacht Clubja, vitorlásversenyei, Anna-báljai rendkívül népszerűvé tették az úri középosztály köreiben. A hely varázsa a mai napig tart, az ide látogatók különleges élményekkel lehetnek gazdagabbak.

Ne maradj le a nyár egyik utolsó partijáról!

Jegyvásárláshoz kattints ide, ha pedig további információkra vagy kíváncsi, az esemény hivatalos Facebook-oldalát ide kattintva találod meg!