Egy harmincéves, amerikai kutyakiképző úgy döntött, kés alá fekszik, hogy úgy nézzen ki, mint Jennifer Lawrence. 25 ezer dollárt, vagyis több mint 5 és fél millió forintot költött a műtétekre, a végeredmény pedig megdöbbentő lett. A nő még kevésbé hasonlít a színésznőre, mint előtte. De ő legalább boldog, mert elhiszi, hogy úgy néz ki, mint Lawrence. És ön szerint? Hasonlít?

Most, hogy plasztikai műtétekkel gyakorlatilag már bármilyen külsőt elérhetünk már, egyre több idióta gyűjt össze annyi pénzt, hogy kés alá feküdjön azért, hogy minél jobban hasonlítson kedvenc celebjére. Van, aki barbibabát faragna magából, van aki Justin Biebert, egy harmincéves amerikai nő pedig Jennifer Lawrence-t.

Ön szerint is úgy néz ki, mint Jennifer Lawrence?

Az NY Daily News-on jelent meg egy videó egy harmincéves nőről, aki több műtétet is bevállalt csak azért, hogy úgy nézzen ki, mint az oscar-díjas színésznő, Jennifer Lawrence. A kutyakiképzőként dolgozó Kitty azt mondta, azért döntött úgy, hogy elkölt 25 ezer dollárt, vagyis 5,6 millió forintot plasztikai műtétekre, mert sokan mondták neki, hogy hasonlít  a 23 éves Lawrence-re. Való igaz, mindketten nők, és mindkettőnek van két szeme, meg barnás, hosszú haja – Lawrence-nek amúgy már jóval rövidebb – de a műtét előtt ezek ketten szerintünk kicsit sem hasonlítottak egymásra. A legjobb pedig az, hogy Kitty-t a műtéteket követően sem tévesztenénk össze a színésznővel, pedig a kutyakiképzőnő nem csak az arcát, de a mellét és a fenekét is megplasztikáztatta, hogy jobban haosnlítson Jennifer Lawrence-re. A nő viszont elégedett. Nagyon: „Tényleg úgy nézek ki, mint Jennifer Lawrence. A műtét előtt is úgy gondoltam, hogy hasonlítok rá, de most, a műtét után a vonásaim szerintem mégjobban hasonlítanak az övéire." Vagyis a sztori szerencsére jól végződött, mert a páciens elégedett. De mit gondol ön? Tényleg sikerült a műtét? Hasonlítanak? Ha megnézné a videót is, kattintson ide.

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!