A 19 éves Ju Pengnek nem elég az egyszerű utazgatás, ezért egészen nagyszabású tervet eszelt ki: úgy szeretné körbeutazni egész Kínát, hogy az ország összes tartományában dug egyet valakivel. Peng Kína kedvenc közösségi oldalára, a Weibóra írta ki világmegváltó tervét, amiben az is szerepel, hogy a szexszel végül is csak a szállásért és egyéb dolgokért fizetne, ezzel is pénzt spórolva – írja az Elite Daily.

Ju Peng azért igényeket is támaszt az alkalmi szállásadói felé: 1,75 méternél magasabbnak kell lennie, 30 alattinak, és meglepő módon gazdagnak. Ha ön Kínában él, és szívesen magáévá tenné a 19 éves lányt, már csak ezt a reklámszöveget kell lenyelnie: „A férfi finanszírozza az eljutásomat a városába, állja a költségeimet, miközben ott vagyok, és nagylelkű végig. Cserébe egy egész éjszakát kap velem, ami során osztatlan figyelemben részesítem, és esélyt kap arra, hogy egy igazán szép lány társaságában mutatkozzon” – szól az ajánlat.

Ha tartományonként csak egy férfival szeretne dugni, és a vitás hovatartozású tartományokat is beleszámolja, már az 34 férfit jelent, úgyhogy Ju Pengnek érdemes nagyon összeszednie magát ahhoz, hogy még járni is tudjon hazafelé.