Nagyon úgy fest, hogy már nem rúghatnak labdába a szexi, de bunkó pasik a nőknél. De az arrogáns lányokat is messze elkerülik a férfiak. És igen eltalálta, ez egy új kutatás eredménye, amit a Daily Mail hozott nyilvánosságra.

Hosszas megfigyelések és kísérletek után az amerikai szakemberek arra jutottak, hogy legfeljebb a filmekben vezethet happy endhez, ha valaki hosszasan vergődik egy macsóért – a valóságban a nők a kedves férfiakra buknak. A Michigani Egyetem kutatói hosszasan kísérleteztek a hallgatókon, amíg erre a következtetésre jutottak. 

Először 41 fiatalt vizsgáltak, akiknek egy társkereső felületen kellett személyes kérdésekre válaszolniuk. A kérdőíveket abban a hitben töltötték ki, hogy később megnézhetik egymás profilját. De ehelyett egységes adatlapokat hoztak létre a kutatók, amiken csak az volt a különbség, hogy az egyik személy szerény és visszafogott volt, a másik meg nem. Mind a nők, mind a férfiak a kedves, szerény alkatokat szemelték ki, velük mentek volna el egy randira. 

A tesztet többször megismételték (kisebb változtatásokkal), és minden esetben ugyanerre az eredményre jutottak: hogy a lányok álma egy odaadó fiú. Csak azt nem vették számításba, hogy a nők sokszor az izgalmat is keresik, ami nem mindig valósul meg egy aranyos, szerény lelki alkat mellett. Abban igazuk van, hogy ezek a kapcsolatok rendszerint csak rövid ideig tartanak, hosszú távon mindkét félnek előnyösebb az alkalmazkodás és a tisztelet. 

A társkereső oldalakra jobb esetben komoly szándékkal regisztrálnak a szinglik, ami tényleg megnövelheti a szerény típusok ázsióját. De az nem valószínű, hogy az internet nélkül, szemtől szemben is a rendes, visszahúzódó pasik vannak előnyben. Vagy tévedünk? Szavazzon!

Tényleg ezerszer vonzóbbak a szerény férfiak és nők?