Először is mindenkit szeretnénk megnyugtatni: az alábbi galéria nyitóképén látható személyek, Chris Leadbetter, és nagypapája, Bob Large is jól vannak. A közelmúltban viszont eléggé aggódtak a két brit úr családjának tagjai, mert Large orvosai azt mondták: az idős férfi vesebaja és húgyhólyagrákja annyira előrehaladott állapotban van, hogy már nem tudnak segíteni rajta – írja a Daily Mail.

Large-ot egy chesteri kórházban kezelték (ez korábban egyébként elmegyógyintézet volt), ahová unokája  egy alkalommal úgy ment be meglátogatni, hogy ekkor látja utoljára a nagyapját. Megérkezésekor a lelkész ott imádkozott a férfi ágya végében, Leadbetter pedig készített néhány fotót. Ezután nyaralni ment néhány barátjával.

A fotókat egy héttel később, hazaérkezésekor nézte meg, és egy szellemalakot, egy fiatal nő képét fedezte fel rajta. „Amikor megláttam, felállt a szőr a karomon. Teljesen kiborultam. Késő éjjel néztem meg, azonnal felkeltettem a családom többi tagját. Mindenkit sokkolt. El sem hitték” – mondta el élményeit. Szerencsére a nagypapáját azóta kiengedték a kórházból, mert jobban lett. Neki tetszik a kép, nagyon megnyugtatónak találja, hogy valaki vigyáz rá. 

„Ennél furcsább dolgot még nem tapasztaltam.

Nincs rá magyarázat. Ott fekszem, nagyon betegnek érzem magam, aztán megérzem valaki jelenlétét. Aztán hirtelen sokkal jobban érzem magam, és fel tudok ülni. Ez az arc nagyon ismerős nekem, de nem hiszem, hogy valaki olyané lenne, akit ismerek. Azt hiszem, csak a jelenlétére ismerek rá.”

A kórház dolgozói egyébként állítják, hogy sok beteg látta már a fehér köpenyes, hosszú hajú, szőke lány alakját az ágya végében. Amikor a nagymama bement az intézménybe, és az igazgatónak elkezdte mesélni, mit tapasztaltak, az igazgató magától, azonnal leírta, hogy nézett ki az az alak. Érdekes, hogy a bizonyítéknak szánt fotón egyébként nincs üvegfelület, vagy tükör, ami egyszerű magyarázatot adhatna a jelenségre.

Mit gondol, mi ez?