Bénító félelem az intimitástól, zavarodottság a pornóban látott méretek miatt, kétségbeesett kísérletek a méret növelésére, leginkább így lehetne összefoglalni, milyen együtt élni a nagyon kis mérettel. A New York magazin interjút készített egy 51 éves angoltanárral, akinek a farokmérete merev állapotban mindössze 8 centi. Ezt mikropénisznek nevezi az orvostudomány, és máig megmagyarázhatatlan pontosan, van-e bármilyen fiziológiai oka, fejlődési rendellenesség például.

A középiskolában az öltözőben látta meg a többiek méretét

 „12 éves voltam és kövér, mert az apámmal éltem, aki nem tudott főzni, így rengeteg junk foodot ettem. Prepubertás korban voltam, és állandóan feszengtem. Amikor nedves lepedővel ébredtem, az igazgató, egy nő azt mondta, ha még egyszer ezt teszed, levágom a kis fütyidet. Ez igazán megmaradt. Nem sokkal később, a középiskolában, amikor mindannyian tornáztunk, és amikor az öltözőben átöltöztünk, akkor láttam igazán, mennyire más vagyok mint a legtöbb fiú pubertás korban. Nagyon zavart a testem, és ez csak rosszabb lett. Rendszeresen terrorizáltak, a gyerekek és a tanárok is, a tanárok rosszabbak voltak a gyerekeknél" – válaszolta az 51 éves férfi  a lapnak arra a kérdésre, mikor szembesült azzal, hogy a mérete kisebb az átlagosnál. 

A későbbi évei sem teltek túl jól, pubertás korában anorexiával küzdött, hála a terrorizálásnak, 14 éves korára az életét gyakorlatilag átformálta az, hogy kicsi a farka. Az orvosoktól soha nem kapott semmilyen segítséget. Az sem segített túlságosan, hogy a haverjai rendszeresen össze akarták hozni csajokkal. Huszonegy éves volt, amikor elvesztette a szüzességét, egy buliban történt, és nem volt túl lelkes, amikor a lány vetkőztetni kezdte. 

Az első szex után két évig nem bújt ágyba nővel

„Azt hiszem, abban reménykedett, hogy változtatni tud ezen, és nagyobb lesz. Félkemény voltam, de ez nem volt elég, és nem tudtam beléhatolni. Az ágyban hemperegtünk egy ideig. Úgy tettem, mintha részeg lennék csinálni bármit is,  majd azt javasoltam, menjünk vissza táncolni. Ez két évvel azelőtt volt, hogy ismét ágyba bújtam volna egy nővel." 

A szomorú történet azzal folytatódik, hogy a kisméretű férfi összejött egy lánnyal, akivel majdnem egy évig voltak együtt. A lány elvesztette a szexuális érdeklődését a férfi iránt, és később leszbikus lett. 

Az 51 éves brit férfi a nyolc centis farokmérete ellenére nem szeret mást használni az ágyban, vibrátort például, manuálisan és orálisan is igyekszik kielégíteni a partnereit. A keményebb szexuális játékok is távol állnak tőle, sem ostort sem más hasonló eszközt nem használt még. A kis mérete az önkielégítési szokásaira is hatással van, az interjúban azt mondja, ritkábban használja a kezeit, az ágyhoz dörzsölés vagy a törülközőhöz dörzsölés a kényelmesebb számára. Óvszert sem tud használni, alig talál olyat, ami a pár centis farkára passzolna, de az orális szexet nagyon élvezi. 

A sikertelen párkapcsolatai ellenére sem a farokméretét hibáztatja, véleménye szerint mindig van mit és kit hibáztatni. Az önutálata az, ami gátolja abban, hogy boldog legyen, úgy fogalmazott, szánalmas kis senkinek érzi magát.