A Womanizer nevű csiklóstimuláló leginkább egy fülhőmérőre hasonlít, elsőre kicsit bizarrnak tűnik, egyáltalán nem egy átlagos csiklóstimuláló. A legtöbb klitoriszizgató tojás alakú, kisebb mint a Womanizer, és az áruk is jóval barátibb. A Womanizer 49 990 Ft-ba kerül – igen, még jó, hogy lehet kapni –, és hogy meggyőzőbb legyen, a gyártó cég színes statisztikával igyekszik bizonyítani, ez bizony csodakészülék. 

Tesztalanyunk, a 40 éves Barbara valóban csodáról számolt be, először próbált csiklóizgatót életében. A meglepő eredményt többször is ellenőrizve kiderült, hogy kevesebb mint egy perc alatt orgazmust élt át – minden ellenőrző tesztnél is. A kérdés csak az, kell-e a gyors, de biztos menet. 

„Először próbáltam klitoriszvibrátort, szóval túl sok összehasonlítási alapom nincs. Viszont mikor megtudtam az árát, már attól felizgultam. Ennek megfelelően igényesen néz ki, a tapintásán érezni, hogy nem bóvli, és nem kell sokat gondolkodni azon, hogyan kell használni. A hangja olyan, mint egy bedögleni készülő konyhamalacnak, de gondolom ennél halkabban nem lehet szívni, szörcsögni, rezegni" – kezdte a beszámolót Barbara. Az izgató egy neszeszerszerű dobozban található, a szívófejet (egy úgynevezett szívóharang) külön csomagolják, rá kell tenni a tojás alakú szerkezetre.

„Alapvetően elég érzékeny vagyok, nem kell sokat küzdenem egy orgazmusért, de az meglepett, hogy első körben a csúcsvibrinek elég volt ehhez negyven másodperc. Másnap, az ellenőrző teszten talán egy percig bírtam. Nem tudom, mit csinál pontosan, de azt nagyon jól csinálja. Nem úgy jutsz el vele a csúcsra, mint a pasiddal, vagy egy dildóval, szép lassan, 4-5-10 perc alatt, hanem elindítod, hopp, el is élveztél. Emiatt viszont nem is olyan óriási a dolog, csak megtörénik, és jó. De az biztos, hogy még egy nyugtatókkal szedált unatkozó vállalkozófeleségnek is orgazmusa lesz tőle, különösen, ha az árát nyögdécseli, mikor élvez."