Őrült jó bizniszbe kezdtek az USA-ban: bár a starupoknak támogatásokat gyűjtő Kickstarterről kitiltották a Sweet Peach (édes barack) nevű céget, az ötletgazdák még mindig nem adták fel, hogy forgalomba hozzák a terméküket, ami az ígéretük szerint illatossá teszi a vaginát – írja a Valleywag.

A projekt mögött álló Austen Heinz és Gilad Gome ígéretük szerint mindenféle probiotikumok segítségével érnék el a vagina szagának megváltoztatását, de még azt is vállalnák, hogy hasonló módszerrel kutyák és macskák arcát például banánillatúvá tennék.

Az illatváltozást úgy képzelnék, ahogy a nők mondjuk parfümöt választanak a boltban, de ígéretük szerint nemcsak a szag változna meg, hanem a szer segítene megelőzni fertőzéseket és gombákat is. Szerintük mellesleg semmi fura nincs ebben, hiszen a természetes szagunk sem természetes. „A szagunk nem a mi szagunk, a környezetünkben élő dolgok produkálják őket” – adták a nagy magyarázatot. „A alapvető emberi jogok közé nem csak az tartozik, hogy ismerjük a testünk kódját, hanem az is, hogy akár át is írhassuk azt” – mondta Heinz.

Ha minden igaz, a Sweet Peach nevű szert havonta csak egyszer kéne bevenni ahhoz, hogy csodás illatú puncival rendelkezzen bárki, akinek van puncija, bár abból kiindulva, hogy már most mekkora felháborodást váltott ki az ötlet, valószínűleg nem a Sweet Peach lesz a következő nagy dobás.