Örökzöld rovatunk új cikkel bővülhet, ismét jött a hír Amerikából, hogy egy tanárnő kikezdett az egyik diákjával. A Huffington Post szerint Linda Harnan helyettesítő tanárként dolgozott a Manchester Regional High School nevű New Jersey-i középiskolában, itt került intim viszonyba egy 16 éves tinivel.

Harnant több vádponttal vádolják: van köztük szexuális zaklatás, kiskorú veszélyeztetése és fajtalankodás is. A közösülések amúgy november 20-án történtek a New Jersey-beli Wayne-ben. Sok plusz infó nincs az esetről, a rendőrség annyit közölt, hogy tanítási időn kívül zajlott az egyesülés. Mivel a nyomozás még zajlik, azt sem tudni, hogy derült ki a viszony.

A legutóbbi hasonló eset a 24 éves edzőnőhöz, Megan Mahoney-hoz kötődik, aki New Yorkban, Staten Islanden tanított testnevelést, míg ki nem derült, hogy szexelt egy 16 éves tanítványával. Itt többtucatnyi vádpont merült fel, pláne, hogy a normál dugáson felül az orálszexet is gyakran űzte a nyolc évnyi korkülönbséggel rendelkező páros.

Mindenesetre ha ön nagy rajongója az efféle tanárnéni-tanuló viszonyoknak, üsse csak be a keresőnkbe, hogy TANÁRNŐ, és kap egy raktárnyi ilyen ügyet!