Az USA lakóinak nagy átlaga általában 17 éves kora környékén veszti el a szüzességét, viszont akinek nem sikerül ez időben, az komoly nehézségekkel fog szembe nézni a jövőben. A 40 éves szűz még poénra veszi a dolgot, de a NY Mag most interjút készített egy férfival, aki 58 éves korára sem esett át az első dugáson. A nevét nem vállaló kaliforniai férfi saját bevallása szerint utoljára tizenévesen jutott el egyáltalán a csókig is, azóta feladta a próbálkozást.

„Apám nagyon sokat sértegetett. Egész életemben azt hajtogatta, hogy haszontalan vagyok. Egyszer annyira megalázott, hogy a nagyapám repülőgépéről is ki akartam vetni magam” – mondta a férfi, akinek az életében nagyon mély nyomot hagyott az anyjának is állandóan parancsolgató apja. Sajnos nem a szülei okozták neki a legsúlyosabb traumákat. „Hároméves korom körül a babysitterem arra akart kényszeríteni, hogy szopjam le. Azt mondtam, hogy ki kell mennem a vécére, és kimásztam az ablakon.”

A férfi szexuális érdeklődése sem a szokásos mederben zajlott, az apja Playboyán kívül nagyon sokáig sehol nem látott szexet. „A legközelebb a pornóhoz a Baywatchnál jártam sokáig. Az interneten már megnéztem pár dolgot, de sok közülük annyira fura volt, hogy elengedtem. Ha jobban belegondolok, egyszer láttam autósmoziban, ahogy egy férfi orálisan elégít ki egy nőt.” Meztelenséget huszonévesen látott először sztripperektől, de a nemi élet lehetőségét azóta még jobban elengedte. „Fiatalon sokat fantáziáltam róla, hogy sokat szexelek, de mostanra már nem is maszturbálok sokat, mert csak szenvedést okoz. Azt hiszem, minden libidómat elvesztettem.”

Mielőtt feladta az egészet, voltak rosszabb pillanatai. „Nagyjából öt évvel ezelőttig az egész életem egy tortúra volt. Órákon át feküdtem a vágytól égve, mintha minden gondolatomat a hormonjaim határoznák meg, amik erősebbek voltak, mint én. Ilyenkor elmondtam egy imát, és elhatároztam, hogy nem gondolok erre” – vallotta be a magát vallásosnak tartó férfi, aki szerint a hitének semmi köze ahhoz, hogy végül nem jött össze senkivel. Randevúzni életében egyszer volt, párkapcsolatra még oviban sem tett szert. “Ha nőkkel próbálok beszélni, leblokkolok. Nincs semmi, amit mondani tudnék.”

Hősünk a legközelebb a szexhez valószínűleg 15 évesen járt, amikor egy barátnőjét akarta megkérni, hogy vegye el a szüzességét. „Azt mondta, az anyja nem engedi meg, és nem is akar szexelni, ameddig felnőtt nem lesz.” Hogy mi a legnehezebb egy 58 éves szűz életében, a férfi gyorsan összefoglalta. „Egyedül feküdni egész éjszaka, felkeléskor pedig eszembe jut, hogy még mindig egyedül vagyok. Olyan, mint minden nap ugyanarra a rémálomra ébredni.”