Idén megújult a Velvet, de persze volt csomó minden, amin nem változtattunk. Maradt például az, hogy minden vasárnap a heti trendben hat személyt mutatunk, és közülük lehet kiválasztani a legszebbet, legmenőbbet, legszexibbet. Hétről hétre hol külföldi, hol magyar a kínálat, de az alábbi cikkbe csak hazai hölgyeket válogattunk össze. Mindegyikük egy másik héten győzte le vetélytársnőit, de így együtt még sose szerepeltek. Most eldől, a jónők között ki a legjobb nő! És ezúttal sem számít más, kizárólag az ön szavazata. Nézzük!

Rubint Réka

A báli szezonnal kezdjük a visszatekintést, azon belül is a Story Magazin gálájával. Ekkor kivételesen nem hat, hanem nyolc nő közül lehetett választani, így talán még nagyobb dicsőség a győzelem. A három legtöbb szavazatot begyűjtő híresség kötött volt két olyan nő, aki már nagyon sok ilyen szavazást megnyert nálunk: Horváth Éva és Sarka Kata is több ezer voksot kapott fejenként. Némi meglepetésre a győztes azonban Rubint Réka lett, és az ő fukszia estélyije, amit a Daalarnától kapott, és ami színben harmonizált férje nyakkendőjével.

Tóth Gabi

Március végén még mindig a gálázásnál tartottunk, ekkor a Glamour Women of the Year nevű eseményen vettünk részt. Itt is jelen volt Sarka Kata, de itt sem ő kapta a legtöbb szavazatot, sőt, a győztes Tóth Gabinak még nemzetközi hírnevű magyar szépségeket is sikerült maga mögé utasítania: Palvin Barbarát és Osvárt Andreát.

A rosszmájúak azt mondhatják, hogy valaki talán meghekkelte a szavazást, de a tény az, hogy olvasóink között van egy igen erős Tóth Gabi-rajongótábor, ő ugyanis még egy heti trendet megnyert az idén, méghozzá azt, amiben a rivális tehetségkutató női zsűritagjával, Pásztor Annával hasonlítottuk össze őt. Pár évvel ezelőtt nem gondoltuk volna, hogy egyszer ezt fogjuk mondani, de úgy néz ki, 2014-re Tóth Gabi az ország egyik legszexibbnek tartott csaja lett.

Ötvös Brigitta

Májusban nyíltak a kiülős szórakozóhelyek, mi történetesen a Stereo Chef teraszmegnyitójából készítettünk heti trendet a nyári szezon kezdetén. Önök szerint ezen az eseményen a hat híresség közül Ötvös Brigitta volt a legszebb, ami végülis nem csoda, hiszen egy profi szépségversenyzőről van szó. Neki nem is kellett különösebben extrán felöltöznie, hiszen megvannak az adottságai, pózolni is remekül tud, így simán maga mögé utasította a heti szavazásban többek között Kustánczi Liát, Lolát és Tolvai Renátát . Kíváncsiak vagyunk, itt a legjobbak között hogyan szerepel majd.

Cserpes Laura

Nem túl nagy szavazatkülönbséggel, de megverte Cserpes Laura Iszak Esztert júniusban, amikor a Viva Comet résztvevői közül választották ki olvasóink a legszexibbet. Úgy látszik, a Velvet közönségének általában azok a nők jönnek be, akik nem cifrázzák túl, hiszen Cserpes Laura ezen az eseményen egy olyan estélyit viselt, ami alig volt bonyolultabb egy átlagos hálóingnél – de mégis milyen jól állt neki! Mellesleg Tóth Gabi itt is benne volt a mezőnyben, de ezúttal csak negyedik lett hatból.

VV Kinga

Szintén júniusban volt, hogy egy jó kis bikinis összeállítással örvendeztettük meg olvasóinkat tekintettel arra, hogy 2014-ben a nyári szezon valahogy sose akart úgy istenigazából beindulni – hát akkor legalább a heti trendben legyen egy kis strandolás. Ebben a szavazásban VV Kinga győzött a fenti fürdőruhás képpel, és ez a győzelem azért is figyelemre méltó, mert ezúttal külföldi hírességekkel mértünk össze két hazai celebet, VV Kingát és Voksán Virágot. Míg az előbbi nyert, utóbbi is dobogós helyet ért el, amiből arra következtethetünk, hogy olvasóink értékelik, ha hazai csajokat mutogatunk nekik. Főleg akkor, ha nem viselnek túl sok mindent. Na jó, igazából ezt már ez előtt a cikk előtt is sejtettük.

Görög Zita

Ki nézett ki a legjobban?

Novemberben pedig egy divatbemutatón figyeltük a celebeket. A Marie Claire Fashion Days rendezvényén hazai tervezők ruháit mutatták be olyan hírességek, mint Epres Panni és Wolf Kati. Ezúttal hét hölgy szerepelt a szavazásban (plusz Jaskó Bálint), közülük messze Görög Zita kapta a legtöbb szavazatot. Külön izgalmas a fenti fotó amiatt, hogy a ruhát az a tervező készítette (Sármán Nóra), aki Orbán Ráhel esküvői ruháját kreálta. Nincs vita: Görög Zitának jól áll a fekete, főleg, ha az átlátszó felsőrészen csak pálmafaszerű rátét takarja a legkritikusabb részeket. De vajon ő-e a legszebb 2014 legszebb női közül? Ebben a heti trendben különösen izgalmas a szavazás, klikkeljen ön is!