Bizonyára megvan a jelenet Rob Schneider vitatható munkásságából, amikor a Tökalsóban hímkurvaként elmegy a kuncsaftjához, aki kisbabásat játszik vele szex helyett. A csecsemőkorra emlékeztető játszadozás sok felnőtt életében jelen van, a pelenkázás és a szexualitás bizarr találkozásáról fórumokon osztják meg a tapasztalataikat a fetisiszták. 

Az ilyesfajta játékokat kedvelők kettős életet élnek, van a hétköznapi arcuk, amit jól ismer a munkahelyük, családjuk, a barátaik. És van a másik arcuk, a valódi, ami otthon a négy fal között mutatkozik meg. Úgy viselkednek, mint egy kisbaba, megélik mindazt, ami talán kimaradt a csecsemőkorukból. Ezt úgy nevezi a szakirodalom, hogy felnőtt bébi szindróma, azaz autonepiofília.  

Több fajtája is van ennek a parafíliának, ami a viselkedésben és a szokásokban mutatkozik meg. Vannak, akik felnőttként szerepet cserélnek, és eljátsszák, hogy babák. Vannak, akik csak pelenkát szeretnek viselni, akár erotikus élményként, szexuális kielégülésként is, és vannak, akik domináns-alárendelt játékokban veszik elő a csecsemő szerepet. Elég nagy az átfedés a típusokban – írja a Wikipédia. 

A pelenka imádata, a gyerekes viselkedés az erotikus stimulálással nem feltétlenül csak a szerepjátékban maniszfesztálódik. A magukat gyerekként kezelő felnőttek maszturbálással, pelenkába ürítéssel és a megszégyenülés érzésének szexuális izgalmával élik meg azt, amire vágynak. Ennek gyökerei pedig pszichológusért kiált, akárcsak más fétiseknél. A furcsa fétist kedvelők életéről az Index fórumában olvashat, és tájékozódhat arról, milyen vágyakkal kell együtt élniük nap mint nap.

Hogy hogyan élnek ezekkel a vágyakkal a furcsa fetisiszták, 2008-ban mutatta meg Baby Ella videóban. Az egyékbént Kailey nevű nő a barátjával játszik otthon csecsemősdit, a szerepjáték egyfajta vágykeltő elemként van jelen a kapcsolatukban. Ahogy tényleges szexre kerül a sor, Kailey a saját bevallása szerint azonnal átkapcsol a felnőtt énjére, és maga mögött hagyja másik énjét, Baby Ellát. Több hasonló videó is van a neten, a Youtube-on is, a diaper lover illetve az adult baby szavakra kell keresni.