„Én vagyok az a pasi, akinek két farka van. Kérdezz bármit!" – így mutatkozott be a Redditen egy évvel ezelőtt a 25 éves, két pénisszel született férfi. A vallomáshoz egy képet is posztolt Mr. DDD (Double Dick Dude) – ide kattintva megnézheti. A kétfarkú férfi könyvet adott ki az életéről, amiben a magánéletéről beszél, főleg az intim részletekről. A Double Dick Dude néven ismert névtelen férfi karácsonyra időzítette a könyvének kiadását, az Amazonon a hónap legjobbjaként hirdetik. 

A kétfarkúság állapota első olvasásra szórakoztatónak tűnhet, de valójában elég veszélyes állapot. Az orvostudomány diphallia néven emlegeti, az első ismert esetet a Wikipédia szerint 1609-ben jegyezték fel a Princeton Egyetemen. Ritka, ha az ilyen deformitással született csecsemők életben maradnak, az elváltozás kellemetlen velejárója például a nyitott gerinc és egy sor kellemetlenség, „az egész rohadtul brutális"– írja a könyvében a névtelenségbe burkolózó férfi. Az pedig, hogy mindkét pénisz működőképes legyen, még ritkább: a 25 éves, feltehetően amerikai férfinak állítása szerint működőképes péniszei vannak.

A szülei úgy döntöttek, hogy nem avatkoznak be, és meghagyták mindkét nemi szervet, annak ellenére, hogy az orvosok felajánlották a segítségüket. A kétfarkú férfi édesanyja aggódott az akkor még csecsemő fia egészségéért, így inkább meghagyták olyannak, ahogy született. 

A felnőtt férfi mindkét péniszével képes vizelni, képes elélvezni és képes a merevedésre, így funkcionálisan valóban két működő szerszáma van. A szüzesség elvesztése és a csajozás, okozott némi fejfájást. „Egyszer, egy lánnyal voltam, az egyikkel elölről,  a másikkal hátulról és az élvezésnél elszakítottam a bőrt a farkam tövénél. Meggyógyult ugyan, varrás nélkül, de pokolian fájt" – mondta a Rolling Stone magazinnak adott interjújában, ahol azt is elmondta, sosem találkozott még hozzá hasonló emberrel. 

A két nemi szervvel született férfinek több szexuális partnere van, mint egy átlagos 25 évesnek, több száz partneren van túl. Általában meglepi a partnereit azzal, mi van a gatyájában, és nem közli velük előre, két péniszét is fogja használni szex közben.